Kultúra

Ha nem volt elég A mi kis falunkból, van egy jó hírünk

Nem bízza a véletlenre a nyarat sem az RTL Klub: az uborkaszezont is bebiztosítja nézettségben azzal, hogy az évben sikerrel futott műsorait szépen újrahasznosítja. Ismétlik majd a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, a Gyertek át!-ot, az 1 perc és nyersz-t, július 1-jétől pedig a nem túl okos, ám brutális sikerrel sugárzott A mi kis falunk is visszatér a képernyőre: szombatonként 20 órától újra Pajkaszeg cseppet sem hétköznapi hétköznapjain derülhet, aki akar.

A mi kis falunk nem tökéletes, de úgyis nézni fogod
Minden adott lett volna egy briliáns magyar sorozathoz: remek alkotógárda, jó ötlet, elég pénz. Az őszinte vidéki vaskosság azonban hiányzik.

Azért a hétköznapok sem lesznek üresek, hétfőnként 22.30-tól a tavalyi Gyertek át! ismétlése lesz látható, a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjainak bénázását pedig minden hétköznap délután 4-től lehet majd újranézni. Szombat esténként 18.50-től az 1 perc és nyersz! 2015-ös évada ágyaz meg a pajkaszegiek kalandjainak. A csatorna emellett betárazott néhány jól bevált és/vagy új filmsikert is, elcsíphető lesz a Karatekölyök, a Mackótestvér, a Varázslótanonc Nicolas Cage főszereplésével, de a Beavatott-széria A hűséges című darabja is műsorra kerül majd, csakúgy, mint Dwayne A Szikla Johnson két filmje, az Utazás a rejtélyes szigetre és a Csapda.

Addig is íme egy kis emlékeztető, hogy miért is lett az RTL egyik zászlóshajója A mi kis falunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik