Kultúra

Élőhalott sosem volt még olyan stílusos, mint az új Trónok harca-fotók egyik hőse

Ugyanis egy nagyon rég nem látott szereplő is felbukkan a hetedik évadból érkezett izgalmas képeken.

Azt követően, hogy márciusban az HBO leleplezte a Trónok harca idén érkező hetedik évadának premierdátumát, illetve a folytatás első előzetesét, a múlt hónapban érkezett első felvételek után és a Stark-ház tagjait alakító színészeket ábrázoló fotósorozat után most újabb garnitúra kép jelent meg.

Trónok harca: vagány fotókon pózolnak a Stark család tagjai
Klassz fotósorozat jelent meg az HBO sorozatának legnépszerűbb karaktereit alakító színészekről.

A legfrissebb képeken a főszereplők mellett egy nagy visszatérőt is felfedezhetünk a Richard Dormer által megformált Beric Dondarrion személyében, akit a harmadik évad óta csupán az előző szezon nyolcadik epizódjában láthattak a GoT-fanok. Azt leszámítva viszont évekig nem volt sehol.

Galéria
HBO

Íme külön is a visszatérő Beric Dondarrion:

HBO

Dondarrion a Lobogók Nélküli Testvériség vezetőjeként tűnt fel még a sorozat 2013-as szezonjában, amikor elfogták Aryát, majd a Vérebet. Mivel a Stark-lány meggyanúsította Clegane-t azzal, hogy egy ártatlan fiút ölt meg, Lord Beric a Fény Ura nevében párbaj általi ítéletet hirdetett, amely során a Véreb legyőzte, és meg is ölte őt. Myri Thorosnak azonban sikerül újraélesztenie – immáron sokadszor – a Vörös Isten segítségével. Akkortájt ez volt az egyik legérdekesebb pillanata az HBO sikersorozatának, azonban a negyedik évadban már nem láthattuk a Testvériséget a képernyőn.

A 7. évadban közeleg a Trónok harca leghosszabb epizódja
Igen ám, csakhogy a legrövidebb is.

A korábbi évadoktól eltérően immár csak hét epizódból álló hetedik szezonban a sokszor emlegetett Tél végre beköszönt majd, és megindul a csata a Vastrónért, no meg persze a Hét királyságért.

Az évad az amerikai premierrel egy időben: július 17-én fog startolni a magyar HBO-n és az HBO GO-n.

Forrás: Watchers on the Wall

Ajánlott videó

Olvasói sztorik