Kultúra

Pörgős thrillerben szövetkezik Anakin Skywalker és John McClane

A First Kill című akciómoziban elrabolják Hayden Christensen kisfiát, de a seriffet játszó Bruce Willis segít neki visszaszerezni. Trailer.

Ahhoz képest, hogy az elmúlt két évben egyáltalán nem hallatott magáról, idén két izgalmas(nak tűnő) thrillerrel is visszatér a mozikba Anakin Skywalker Hayden Christensen, akinek a Numb, at the Edge of the End című apokaliptikus mozija után a First Kill című akciófilmje is előzetest kapott. Ráadásul az utóbbiban a nagy Bruce Willis lesz a Star Wars előzménytrilógiával ismertté vált színész partnere.

A 2015-ös Mentőakció és a 2016-os Marauders című Willis-filmeket is levezénylő Steven C. Miller rendezésében készül a First Kill, amelynek a sztorija nem lesz valami bonyolult. Arról fog szólni, hogy a Wall Street-i bróker Will (Christensen) egy hétvégén felnyalábolja kisfiát, Danny-t (Ty Shelton) és együtt elmennek vadászni ahhoz a házikóhoz, ahová őt is sokat vitték kölyökként. Igen ám, csakhogy az erdős helyszínen apa és fia előbb olyasminek lesznek szemtanúi, aminek nem kellett volna, majd megpróbálnak megmenteni egy férfit, aki aztán hálája jeléül ellenük fordul és elrabolja Danny-t. Eztán fog a képbe kerülni a sokat látott helyi rendőrfőnök (Willis), akinek segítségével Will megkísérli kiszabadítani a fiát.

A Christensen – Willis páros mellett ismeretlen színészt láthatunk majd a First Killben, amely július 21-én fog debütálni az amerikai mozikban. Hazai bemutatóról még nem érkezett információ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik