Kultúra

Gal Gadot tényleg keménycsaj: terhesen forgatta a Wonder Womant

Kiderült, hogy a színésznő több akciójelenetet is várandósan csinált meg a szuperhősfilmben.

A legtöbb országban a múlt héten mutatták be a mozikban a Warner Bros. és a DC legújabb közös produkcióját: a Wonder Womant, amely nemcsak az első önálló női szuperhősfilm, de az első olyan is, amely tényleg jól sikerült és amelyre maradéktalanul büszkék is lehetnek a Warnernél.

Történelmet írt a Wonder Woman
Nemcsak a Karib-tenger kalózait verte meg, de még egy különleges rekordot is megdöntött az amerikai mozikban.

Az amerikai mozikban rekordbevétellel nyitó filmet világszerte ünneplik, részben a rendezőnő Patty Jenkins, részben a címszereplő amazont játszó Gal Gadot teljesítménye miatt. Utóbbiról ráadásul kiderült, hogy még az eddiginél is nagyobb elismerést érdemel, ugyanis

a Wonder Woman több akciójelenetét is 5 hónapos terhesen forgatta.

Várandós volt a munkálatok során, így pl. akkor is, amikor terepen forgattunk és rajta csak a jelmeze volt a fagyos hidegben. Rengeteg mindent kértünk tőle: “Most ismételd meg egy lábon. Most úgy, hogy hozzá ordítasz is. Most meg úgy, hogy közben az eső is esik és te elveszíted a hangodat.” Minden nap ilyenekkel fárasztottuk, de ő mégis megcsinálta mindet.

– nyilatkozott nagy elismeréssel Gadotról Patty Jenkins egy interjúban.

Az izraeli származású, 32 éves színésznőnek azóta már megszületett a babája, aki lány lett és a Maya nevet kapta. A márciusban világra jött kislány Gadot és férje, Yaron Versano második közös gyermeke. Az első már öt éves és ugyancsak lány: őt Almának hívják. Szüleivel együtt ő is látható a lenti Instagram-poszton, amelyet Gadot Maya születését követően osztott meg.

A Gal Gadot által megformált Csodanő (avagy Diána hercegnő) az önálló filmjében (videókritika itt) annak hatására keveredik az első világháború küzdelmeibe, hogy egy nap megtalálja az amazonok szigetének partján a pilóta Steve Trevort (Chris Pine), aki a lelőtt vadászgépéből katapultálva keveredik oda. Az amerikai aztán mesél neki a halandók globális konfliktusáról, melyről tudomást szerezve az amazon vele együtt felkerekedik, hogy rendet tegyen a számára egyébként ismeretlen nagyvilágban.

A két főszereplő mellett a Golden Globe-díjas Robin Wright, továbbá David ThewlisConnie Nielsen, Danny Huston, és Ewen Bremner alkotja a szereplőgárdát a filmben, amely jelenleg is látható a mozikban.

Forrás: Buzzfeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik