Kultúra

Most akkor Liam vagy Noel Gallagher az igazán rossz arc?

A nem épp higgadtságáról híres Liam Gallagher most azért akadt ki a bátyjára, mert az nem vett részt a gigantikus manchesteri jótékonysági koncerten, amelynek teljes bevételét a múlt heti robbantás sérültjeinek és az áldozatok hozzátartozóinak ajánlották fel. Liam meglepetésvendégként bukkant fel Ariana Grande rendezvényén, ráadásul azzal a Coldplay-jel közösen, amelynek frontemberét korábban középiskolai földrajztanárhoz hasonlította, és az egész bandát egységesen gáznak nevezte. A koncert után Twitteren kért bocsánatot a manchesteriektől bátyja távol maradása miatt, majd indulatosan be is szólt neki, hogy megint kimutatta a foga fehérjét, és inkább külföldön nyaral, ahelyett, minthogy segítene a gyerekeken.

A jelek szerint azonban ismét egy kissé elhamarkodta a dolgot. Kirohanásai után ugyanis azt írták brit lapok, hogy Noel nem is kapott felkérést a koncertre, viszont így is megtalálta a módját, hogy a maga módján segítsen a merénylet károsultjain. Amint meghallotta, hogy egy egykori Oasis-sláger, a Don’t Look Back in Anger lett a koncertet szervező alapítvány himnusza, azonnal felajánlotta a dal jogdíjait az áldozatok családja számára. A Colplay énekese, Chris Martin is azonnal Noel védelmére kelt a Twitteren.

Persze Gallagherék között nem most robbant ki a testvérháború, az Oasis megalakulása óta szinte folyamatosan áll körülöttük a bál. Liamnak legutóbb azért szállt el az agya, mert állítólag nem kapott meghívást bátyja 50. születésnapi bulijára. Így a sok rajongó által várva várt Oasis-reunionra is várni kell még egy darabig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik