Kultúra

Itt vannak az első képek Dwayne Johnson Rampage-mozijából

A Szikla főszereplésével készül a játékadaptáció, amelyben a The Walking Dead gonosza is játszik.

Az Utazás a rejtélyes szigetre és a Törésvonal után már a harmadik közös filmjét készíti Dwayne Johnson és Brad Peyton rendező, akiknek Rampage című akciófilmje az 1986-os arcade videojátékon fog alapulni.

A Rampage-film forgatása csupán néhány hete tart, de a főszerepet játszó és mozifilmeket már-már futószalagon forgató Szikla már féltucat fotót megosztott a produkcióból, illetve annak munkálatairól. A felvételeken Peton és Johnson, a fontosabb mellékszereplőket alakító Naomie Harris és Jeffrey Dean Morgan, valamint a film George nevű CG gorilláját a forgatáson eljátszó Jason Liles láthatóak.

Galéria
New Line Cinema

A filmben Johnson egy Davis Okoye nevű főemlőskutatót fog játszani, aki már kölyökkora óta neveli az ezüstszőrű óriásgorilla George-ot, ennélfogva elválaszthatatlanok. Csakhogy egy nap beüt a krach és egy titokzatos genetikai kísérlet áldozatává válik George, melynek következményeként barátságos házigorillából féktelen fenevaddá változik, ráadásul rövidesen több ragadozót is megfertőz. Hogy megállítsa kedvencét/barátját, Okoye szövetkezik egy kétes hírű tudóssal, aki kidolgoz egy ellenanyagot, amellyel újra szelíddé változtathatják az Amerika-szerte egyre nagyobb számban tomboló állatokat.

A Szikla, Harris és Morgan mellett az utóbbival a Watchmenben is együtt szereplő Malin Akerman, továbbá Jake Lacy, és Joe Manganiello játszik még az adaptációban, amely 2018. április 20-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik