Kultúra

Egy kis gengszterrap még a Gyilkosság az Orient expresszen trailerét is felturbózza

Erre jöttek rá annak a haláli videónak a készítői, akik különböző zenéket pakoltak a krimi előzetese alá.

– És maga kicsoda?

– Hercule Poirot vagyok, minden bizonnyal a világ legnagyobb detektívje.

– hangzik el Gerhard Hardman (Willem Dafoe) és a detektívzseni (Kenneth Branagh) párbeszéde az új Gyilkosság az Orient expresszen csütörtökön megjelent első előzetesének végén, majd megszólal az Imagine Dragons Believer című száma.

Ahhoz képest, hogy egy misztikus krimi traileréről van szó, az alkotók érdekes aláfestőzenét választottak a végére, ez utóbb pedig megihlette a TeamQuabs nevű Youtube-csatorna kreatívjait, akik a lenti videóban még érdekesebb és menőbb alternatívákat kevertek az ez előzetes vége alá. A legjobbak egyértelműen a DMX-féle X Gon’ Give It To Ya és Eminemtől a My Name Is, de a többi sem rossz.

Összehasonlításképp íme az eredeti, vagyis az előzetes, a végén az Imagine Dragons slágerével:

Az Agatha Christie klasszikusából készülő új adaptációban Branagh és Dafoe mellett olyan nagyágyúk alkotják a szereplőgárdát, mint Penélope Cruz (Pilar Estravados), Judi Dench (Dragomiroff hercegnő), Josh Gad (Hector MacQueen), Derek Jacobi (Edward Masterman), Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard), Daisy Ridley (Mary Debenham) és a rejtélyes gyilkosság áldozatává váló Ratchettet megformáló Johnny Depp.

Gyilkosság az Orient expresszen november 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik