Kultúra

Még az elsőnél is őrültebb lesz a Preacher 2. évada

Ez szűrhető le az AMC szériájának új előzeteséből, amely irtó mókásnak és mozgalmasnak vetíti előre a folytatást.

A képregényből-lett-sikersorozat The Walking Dead mintájára tavaly indította útjára az AMC a Garth Ennis képregényíró és Steve Dillon rajzoló 1995-2000 között megjelent Preacher-füzeteinek tévés adaptációját, amely már az első évadával sok rajongót szerzett. Nem is volt kérdés, hogy lesz második évad, amely a most megjelent első előzetese alapján újabb szintre emeli majd a sorozat alapból flúgos hangvételét.

A Preacher Jesse Custer (Dominic Cooper) történetét meséli el, aki egy texasi kisváros lelkipásztora. Custer testét az első évadban az egy angyal és egy démon párosodásából származó Genezis szállta meg miután meg, melynek köszönhetően Custer bárkit rá tud venni bármilyen cselekedetre, csak parancsolnia kell. Custer a második évadban útra kel, hogy megtalálja Istent, aki úgy fest, a Genezis születésekor elhagyta a Mennyországot. Új küldetésében a nem mindennapi “hőssel” tart a tűzről pattant volt csaja: Tulip O’Hare (Ruth Negga) és az új cimborájává vált alkoholista és drogos vámpír: Cassidy (Joseph Gilgun), miközben egy, a Pokolból kiszabadult titokzatos cowboy fog útra kelni, hogy levadássza őket.

A fárasztó vígjátékok színészeként is ismert Seth Rogen, a vele közösen az Ananász Expresszt, a Superbadet és az Itt a végét is összehozó Evan Goldberg és a Totál szívás volt producere: Sam Catlin közös produkciójaként készülő Preacher második évada június 25-én fog startolni az AMC műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik