Kultúra

Visszatér az Animánia, Steven Spielberggel az élen

A Warner Brothers víztornyában élő Yakko, Wakko és Dot közel 20 év szünet után térhet vissza. Az Animánia 1993 és 1998 között öt évadot és 99 epizódot élt meg Steven Spielberg executive produceri bábáskodása alatt.

A nosztalgia kemény biznisz mostanában, nem véletlen, hogy folyamatosan rebootolnak 80-as, 90-es évekbeli filmeket és sorozatokat, de az Animánia feltámasztásánál nemcsak vélt profitra számíthat a Warner. A Netflixen ugyanis az egyik legnézettebb sorozat mind a mai napig az animációs sorozat, s a Warner a streamszolgáltató adatai alapján döntött amellett, hogy feléleszti.

Steven Spielberg már egész biztosan visszatér executive producerként, viszont egyéb részleteket nem tudni, tehát azt sem, hogy a további mellékszereplők, például a két kísérleti patkány, Bunkó és a Vész, vagy éppen Slappy a mókus, a kiöregedett zsémbes rajzfilmsztár, aki nagyon szereti a Tom és Jerry-ből illetve Bolondos dallamokból ismert rajzfilmes erőszakot alkalmazni ellenfelein, Melák és Kurikú, esetleg Bobby galamb visszatér-e. Mondjuk nélkülük nem is lenne értelme, de mivel nem élő szereplőkről van szó, ettől talán nem kell tartani.

 

Forrás: IndieWire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik