Kultúra

Fejcserék a közmédiában

Változások a Duna Televízió, a Petőfi TV és a Petőfi Rádió élén.

Június elsejétől új emberek irányítják a Duna Televíziót, a Petőfi TV-t és a Petőfi Rádiót. A három közszolgálati csatorna megújulásának markánsabb képviseletét várják az új vezetőktől – irja a hirado.hu.

A Duna TV csatornaigazgatója csütörtöktől Szabó Edina, a Magyar Televízió és a Hír TV ismert arca, Orbán Viktor és Schmitt Pál korábbi sajtófőnöke lesz.

A megújuló közmédiumok zászlóshajója kell legyen a Duna Televízió, amely új lendületet vesz, de továbbra is az értékkeresés, az értékteremtés és annak megőrzése mellett ’száll hajóra a Dunán’. Annak jött el ideje, hogy meghatározó tartalommal, széles nézőközönséggel tartson kapcsolatot a Duna csatorna.

Medvegy Anikó eddig olyan produkciókat vezetett a Dunán, mint A Dal, a Virtuózok, a Fölszállott a páva, most pedig a Petőfi TV (az M2 esti, ifjúsági sávja) csatornaigazgatójaként dolgozik tovább.

Eredetileg is a Petőfi TV élére érkeztem, azonban egy változás miatt a Duna televízió élén kellett helytállnom. Most visszatérek eredeti terveimhez, nagyon sokat fogok egy fiatalos, sikeres ifjúsági televízióért dolgozni, amelyik szoros szimbiózisban él a Petőfi Rádióval.

A Petőfi Rádió élére a rádiós szakma egyik veteránja érkezik. Tiszttartó Titusz nevéhez kötődik Magyarország leghallgatottabb zenei rádióinak felépítése.

Most egy új kihívás teljesítésére szerződök: tudásomat annak szolgálatába állítom, hogy közszolgálati keretek között, még inkább a magyar zenét középpontba állítva, a Petőfi Rádiót tegyük a Magyarország leghallgatottabb rádiójává.

Majka pezsgőt bontott a jó hír után
A zenészek ünnepelnek, hogy kirúgták a Class Fm programigazgatóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik