Kultúra

Stranger Things: a Demogorgon egy nímand lesz a sorozat új gonoszához képest

Ezt a misztikus széria több epizódját is rendező Shawn Levy árulta el egy interjúban.

Tavaly az év meglepetéssorozatává vált a Netflix égisze alatt készült Stranger Things, amelybe rövid időn belül rengetegen beleszerelmesedtek. Nem is csoda hát, hogy a videómegosztó már augusztus végén bejelentette a folytatást, amelyhez aztán februárban meg is jelent a hátborzongató első előzetes.

Már az első képsorokkal beparáztat a Stranger Things 2. évada
A Super Bowl reklámszünetében debütált a kedvcsináló, amelyből az is kiderül, mikor érkezik a horrorsorozat folytatása.

Az elmúlt hónapokban aztán nem érkezett sem új infó, sem új promó a horrorba hajló Stranger Things háza tájáról. A minap aztán a Gold Derby nevű geek oldal podcastjában vendégeskedett a sorozat több epizódját is rendező Shawn Levy, akiből ugyan nem sikerült kiszedni sok mindent, de azért némi izgalmas infót mégiscsak elárult a folytatással kapcsolatban:

Megtiltották, hogy bármi konkrétumot is eláruljak. Mindazonáltal azt azért elmondhatom, hogy (a sötét dimenzióból kiszabadított) Will Byers lesz a középpontjában a második évad kihívásainak és fenyegetéseinek. Úgy vélem, a folytatásban megjelenő gonosz erőhöz képest visszatekintve a Demogorgon jelentéktelen ellenfélnek fog tűnni.

Akik látták az első szezont, illetve megtekintették a folytatás trailerét, nyilván nem csodálkoznak azon, hogy még hangsúlyosabbá fog válni az ifjú Noah Schnapp által megformált Byers szerepe. Ugyanakkor ez a bizonyos “új és hatalmas gonosz” eléggé izgalmasan hangzik, azaz ha hihetünk az Érkezés producereként Oscarra is jelölt Levy-nek, még az elsőnél is horrorisztikusabb lesz a második évad.

Az első évadból Schnapp-pel együtt visszatérő Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo és Millie Bobby Brown mellett Charlie Heaton, Natalia Dyer, Joe Keery, Sadie Sink és Dacre Montgomery fogja alkotni a második szezon szereplőgárdáját. Természetesen a gyerekszínészek oldalán a felnőtt főszereplőket játszó Winona Ryder és David Harbour is benne lesz a folytatásban.

A Stranger Things második évada október 27-én fog felkerülni a Netflix weboldalára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik