Kultúra

Családias banzáj lesz Batman és Harley Quinn közös filmje

Előzetest kapott a Warner új alkotása, amelyben a valószerűtlen szövetségesek egy közös ellenséggel fogják felvenni a kesztyűt.

A Harley Quinn karakterét a ’90-es évek elején Paul Dinivel közösen kitaláló Bruce Timm egyik történetéből készül a Warner Bros. legújabb DC képregényhősös animációs filmje: a Batman and Harley Quinn, amely a Sötét Lovag és Joker barátnője valószerűtlen szövetkezésének sztoriját fogja elmesélni.

A produkciónak megjelent az előzetese, amelyből kiderül, hogy az Éjszárnnyal együtt nyomuló Batman és az éppen Joker nélkül bűnöző Harley az utóbbi legjobb barátnője: Méregcsók ellen fogják egyesíteni ereiket. Természetesen az ezúttal az egész világot fenyegető Méregcsók sem lesz egyedül: ő a Floronic Man (kb. Növényember) művésznevű Jason Woodrue-val közösen igyekszik majd megvalósítani tervét.

Akárcsak a Warner Bros. Animation tavalyi nagy dobása: a Batman: A gyilkos tréfa esetében, úgy a Batman and Harley Quinn is egyfelől a cselekmény, másfelől meg a karaktereket megszólaltató színészgárda miatt lesz különleges. Batmant ugyanis az 1992-1995 között futott rajzfilmsorozat óta a denevérember hangjaként legendássá vált Kevin Conroy, Harley Quinnt Melissa Rauch (az Agymenők Bernadette-je), Éjszárnyt Loren Lester, Méregcsókot pedig Paget Brewster fogja megszólaltatni.

A Batman and Harley Quinn DVD-re és Blu-rayre készül, a megjelenési dátuma még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik