Kultúra

Nicole Kidman teljesen bekattan az új filmjében

A színésznő punkot alakít a How to Talk to Girls at Parties című sci-fi vígjátékban, amelyhez 3 teaser is érkezett.

A zseniális Neil Gaiman tavaly kiadott How to Talk to Girls at Parties című sci-fi komédiájából készült az azonos című mozifilm, amelyet a jelenleg zajló 70. Cannes-i Filmfesztiválon fognak először levetíteni.

A John Cameron Mitchell rendezésében készült adaptációhoz eddig még nem kapott előzetes, azonban a cannes-i premier apropóján most kijött hozzá három rövid promóvideó, melyeket maga Gaiman, a rendező, és a női főszerepet játszó Elle Fanning tettek közzé az Instagramon. Ezek klassz ízelítőt adnak az alkotásból, amelyben már most látszik, hogy a punkot játszó Nicole Kidman lesz a legszórakoztatóbb.

How to Talk to Girls at PartiesNeil Gaiman videója:

How to Talk to Girls at PartiesJohn Cameron Mitchell videója:

How to Talk to Girls at PartiesElle Fanning videója:

Fanning mellett a videókban is felbukkanó Alex Sharp játssza a másik főszerepet az őrült produkcióban, amely nagyjából arról szól, hogy a ’70-es években néhány csinos lánynak kinéző földönkívüli érkezik Londonba, ahol aztán vadabbnál vadabb partikba keverednek. Ezek egyikén hozza össze a sorsa a béna Ennt (Sharp) és a titokzatos Zant (Fanning), akiről aztán a srác megtudja, hogy valójában egy idegen.

A How to Talk to Girls at Parties május 21-én, azaz holnap debütál a cannes-i seregszemlén, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy mozis forgalmazásba mikor fog kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik