Kultúra

Itt vannak az első fotók a Han Solo-mozi forgatásáról

Az ifjú csempészt alakító Alden Ehrenreich mellett a felvételeken járgányokat és jelmezes statisztákat is láthatunk.

Még tavaly május elején dőlt el, hogy a több száz jelölt közül végül a 27 éves Alden Ehrenreich vált a Walt Disney és a Lucasfilm kedvencévé és ő kapta meg a főszerepet a Han Solo-spinoffban.

A produkciót aztán idén el is kezdték forgatni és a munkálatok beindításakor közzétett csoportkép (fent) után a TMZ jóvoltából mostanra meg is érkeztek az első forgatási fotók. Ezeken járműveket és jelmezes statisztákat is szemügyre vehetünk. Mellettük pedig megjelent az első forgatási kép Ehrenreichről is:

Figyelem: a galéria megnyitásához kattints a lenti Twitter-posztra, majd a TMZ oldalán ismét a képekre!

Noha tavaly már az is kiderült, hogy Ehrenreich oldalán ki fogja játszani a fiatal Landót, továbbá, hogy melyik Trónok harca-kedvenc kapta a film női főszerepét, többet egyelőre még mindig nem tudni a produkcióról. Csupán annyi biztos, hogy a történet időben az 1977-es Star Wars: Egy új remény (és egyúttal a tavalyi Zsivány Egyes) előtt fog játszódni és Han Solo fiatalkori kalandjait fogja feldolgozni.

Az egyelőre cím nélküli Han Solo-mozi sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan és a fia, Jon Kasdan dolgozta ki. A filmet a 21 Jump Street – A kopasz osztag, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag, illetve A Lego-kaland című filmeket is közösen jegyző Phil LordChristopher Miller páros rendezi és 2018. május 25-én fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik