Kultúra

Miley Cyrus legrosszabb rémálma nem más, mint a legnépszerűbb száma

Nemrég jött ki Miley Cyrus legújabb dala, a Malibu, amelyhez egy napsütéses, színes és vidám klipet forgattak. Elég nagy eltérés van a Malibu és a három évvel ezelőtti gigasláger, a Wrecking Ball hangulata között, ám ez nem véletlen.

A Wrecking Ball akkoriban íródott, amikor Cyrus és a kisebbik Hemsworth testvér, Liam szakítottak. A szétválás után még elég nagy volt a harag Miley-ban, azóta ez már megváltozott, ugyanis a pár tavaly újra összejött és ismét dúl a szerelem. Ennek hatására született a Malibu, és az is kiderült, hogy az énekesnő szeretné már elfelejteni a leghíresebb szakítós számát:

Örökké én leszek a meztelen lány a bontógolyón. Gondolhattam volna előre, hogy ez a dal ilyen hosszasan követni fog. A legnagyobb rémálmom, hogy a temetésemen is ezt fogják játszani.

Egy interjú során megkérdezték Cyrustól, hogy egy Marry, Eff, Kill játék során mely három dalát választaná ki. (A játék lényege, hogy a kérdezettnek el kell döntenie, hogy kivel házasodna, kivel létesítene szexuális kapcsolatot és kit ölne meg.) A válaszból kiderült, hogy az énekesnő a The Climb című dalához menne hozzá feleségül, a 7 Thingsszel feküdne le és a Wrecking Ballt ölné meg.  Azt is elmondta, hogy az új albumán megtalálható a The Climb új és felnőttebb változata, az Inspired.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik