Kultúra

Itt az első fotó az új Predator-mozi ragadozóiról

A felvétel tanulsága szerint nem csak egy földönkívüli hobbivadász lesz a filmben.

Jelenleg is forog a The Predator című új Ragadozó-mozi, amelyet a Durr, durr és csókot, a Vasember 3-at és a Rendes fickókat is jegyző Shane Black rendez. A produkció munkálatairól már korábban is érkezett néhányszor kép, azonban eddig egyik sem volt olyan érdekes, mint a legújabb fotó, amelyen egy katonai jármű és azon három pasas, no meg két Predator látható. Utóbbiak közül az egyik még pózol is.

A feltehetően az egyik forgatási szünetben rögzített felvétel fő érdekessége az, hogy két földönkívüli gyilkológép szerepel rajta, magyarán több ragadozót is láthatunk majd a sci-fi akciófilmben.

A produkcióról jelen állás szerint annyit tudni, hogy korhatáros lesz és az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1987-es alapfilm folytatása lesz, magyarán az 1990-es Ragadozó 2-t és a 2010-es Ragadozókat figyelmen kívül hagyva új irányba fogja elvinni az idegenes filmsorozatot.

Az Alfie Allen, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Boyd Holbrook, Olivia Munn és Jacob Tremblay alkotta szereplőgárdával készülő The Predator 2018. augusztus 3-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik