Kultúra

5 év után visszatér Az ítélet: család

A népszerű vígjátéksorozat folytatását a főszereplőt játszó Jason Bateman jelentette be.

Már korábban is rebesgették, mígnem most a diszfunkcionális Bluth családról szóló szériában Michael Bluth karakterét megformáló Jason Bateman a Twitteren bejelentette, hogy a nyáron elkezdik forgatni a már-már kultikus Az ítélet: család (Arrested Development) című vígjátéksorozat ötödik évadát.

Az ítélet: család eredetileg 2003 és 2006 között futott, azonban az ünnepeltsége dacára a készítő Fox az alacsony nézettség miatt a harmadik évad után elkaszálta. Ekkor senki sem gondolta volna, hogy évekkel később visszatér a sorozat, amely 2013-ban már a jogokat megvásárló Netflix égisze alatt folytatódott.

A Netflix-féle negyedik évad után ugyan megint várniuk kellett a rajongóknak, de a továbbra is töretlen népszerűsége miatt az online videostreaming-szolgáltató most végül berendelte Az ítélet: család ötödik szezonját. A folytatással kapcsolatban a producer Brian Grazer már januárban elhintette, hogy hamarosan zöld utat kaphat, ugyanis minden színésszel megegyeztek a visszatérésről. Grazer nyilatkozata szerint

egy 17 epizódos ötödik évadot terveznek a Netflixnél.

Bateman mellett tehát a többi szereplőt játszó Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Michael Cera, Portia de Rossi, David Cross és Alia Shawkat is benne lesz Az ítélet: család folytatásában.

A sorozat ötödik évada várhatóan 2018 elején fog elérhetővé válni a Netflix weboldalán.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik