Kultúra

Közös akciófilmet készít Jackie Chan és Sylvester Stallone

Már a címe és a rendezője is megvan az izgalmasnak ígérkező produkciónak.

A Deadline szállította a hírt, miszerint közös projektbe kezdett a két legenda: a tavaly Arany Glóbuszt nyerő Sylvester Stallone és az ugyancsak tavaly tiszteletbeli Oscarral kitüntetett Jackie Chan, akik

egy Irakban játszódó Ex-Baghdad című akcióthrillert készítenek. A produkciót a Need for Speed-mozit jegyző Scott Waugh rendezi.A Chan és Stallone első közös produkciójaként készülő Ex-Baghdad sztoriját Arash Amel írja és a film egy moszuli olajfinomító elleni támadás körül fog forogni, melynek során egy kínai zsoldos (Chan) érkezik a helyszínre, hogy kimentse a dolgozókat. Igen ám, csakhogy megtudja, hogy a támadók valódi célja az olaj eltulajdonítása, ezért összefog egy amerikai ex-tengerészgyalogossal (Stallone), hogy megállítsa őket.

A mozit Jackie Chan produkciós cége: a kínai SR Media finanszírozza az ugyancsak kínai Talent Internationallal közösen. A produkciót 80 millió dollárból fogják forgatni, amely azt jelenti, hogy az Ex-Baghdad válik majd a valaha készült egyik legdrágább kínai akciófilmmé.

A Deadline szerint egyébként később tervezték beindítani az Ex-Baghdad munkálatait, azonban miután Stallone a múlt hónapban kiszállt A feláldozhatók 4-ből, helyette ez a projekt kapott elsőbbséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik