Kultúra

A Sziklával még egy újabb Reszkessetek betörők! is menő lenne

Ezt bizonyítja az a vicces videó, amelyben Johnson híres filmek fiktív folytatásaiban mutatja meg, mekkora arc.

Miközben világszerte jelenleg is tarol a mozikban a Halálos iramban 8-cal, illetőleg rövidesen várhatóan újabb tarolásba kezd majd a hónap végén érkező Baywatch-mozival, Dwayne Johnson folyamatosan dolgozik és az IMDb szerint jelenleg is csupán 12(!) olyan produkció készül, amelyben játszani fog.

A fentiekhez képest a pankrátorból lett színész a mai napig nem rest néha olyan apró jópofaságokat is bevállalni, mint a lent látható filmecske, amelyben különböző jelenetekben csinál hülyét magából.

A GQ magazin júniusi számához forgatott videó arról szól, hogy az ügynöke segítségével A Szikla éppen a következő szerepét igyekszik kiválasztani, és a lehetőségek között olyan ismert alkotások folytatásai merülnek fel, mint a Nagymenők, a Reszkessetek betörők!, A visszatérő és a Nevetséges Napóleon.

Az igazi poénok ott jönnek, hogy a videó szerint Johnson minden esetben elképzeli, miként alakítaná a Nagymenők 2-ben Joe Pesci törvénytelen fiát, az új Reszkessetek betörőkben a felnőtt (és kigyúrt) Kevint, az A visszatérő 2-ben pedig a medvével romantikus kapcsolatba keveredő Leo DiCapriót Hugh Glasst. A Nevetséges Napóleon 2-ben pedig egyszerűen csak röhejes parókában és szemüvegben táncolgatna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik