Kultúra

Jön A holnap határa 2, de a címe nagyon gáz lesz

Már ha lehet hinni Doug Liman rendezőnek, aki egy interjúban beszélt a folytatásról.

Az már nem újdonság, hogy a Warner Bros. zöld utat adott a 2014-ben 370 millió dollárt termelő A holnap határa (Edge of Tomorrow) folytatásának, amelyet az első részt is jegyző Doug Liman fog levezényelni.

A direktorral a Collider közölt friss interjút, melyben Liman a második részéről beszélve felfedte, hogy

a sequel nem a logikusnak tűnő Edge of Tomorrow 2, hanem a Live Die Repeat and Repeat (kb. Élj, halj meg, majd újra és újra) címet kapta.

Felmerül a kérdés, hogy vajon a Warner fejesei tényleg rábólintottak-e erre a (nem kicsit röhejes) címre, illetve, hogy ha megtették, akkor éppen józanok voltak-e, mindenesetre Liman ilyesmire természetesen nem tért ki. Helyette a film cselekményéről beszélt, amelyet a Frankie & Alice és a Race – A legendák ideje című filmeket is közösen író Joe Shrapnel – Anna Waterhouse páros dolgozott ki:

Fantasztikus történetünk van. Elképesztő! Ezerszer jobb, mint az első film sztorija, pedig én nyilván imádtam az első filmet is. Tom és Emily Blunt is nagyon izgatott a projekttel kapcsolatban. A nagy kérdés most az, hogy mikor fogjuk megcsinálni. De meg fogjuk, ez már biztos.

– lelkendezett az 52 éves rendező, aki egyúttal azt is megerősítette, hogy

az alapfilmből nemcsak Tom Cruise, de az oldalán kemény csajként nagyot alakító Emily Blunt is visszatér a második részben.

Ennél többet viszont nem árult (a magyarul egyelőre jobb, ha ennél a megoldásnál maradunk:) A holnap határa 2-ről, jóllehet azt még sejtelmesen hozzátette, hogy a második rész szerinte rendkívüli koncepciója teljesen meg fogja változtatni azt, ahogyan az emberek a hollywoodi folytatásokról gondolkodnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik