Kultúra

Háborús filmnek sem lesz gyenge a Csodanő-mozi

Ezt bizonyítja a Wonder Woman végső előzetese, amely zúzós ízelítőt ad az első világháború idején játszódó produkcióból.

A márciusi második előzetes óta nagy volt a csend a Wonder Woman, azaz a Csodanő-film háza táján, mígnem aztán a hétvégén előbb megjelent belőle egy rövid, de klassz részlet, most pedig megérkezett hozzá a harmadik, egyben utolsó előzetes, amelyben kő kövön nem marad, annyi az akció. A lejjebb látható kedvcsináló mellett egyúttal a produkció végleges posztere is felkerült a világhálóra. Íme:

Warner Bros. Pictures

A csinos Gal Gadot által megformált és a tavalyi Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában bemutatkozott Csodanő (avagy Diána hercegnő) az önálló filmjében annak hatására fog belekeveredni az első világháború küzdelmeibe, hogy egy nap megtalálja az amazonok szigetének partján a pilóta Steve Trevort (Chris Pine), aki a lelőtt vadászgépéből katapultálva keveredik oda. Az amerikai aztán mesél neki a halandók globális konfliktusáról, melyről tudomást szerezve az amazon vele együtt felkerekedik, hogy rendet tegyen a számára egyébként totál ismeretlen nagyvilágban.

A két főszereplő mellett a Golden Globe-díjas Robin Wright, továbbá David ThewlisConnie Nielsen, Danny Huston, és Ewen Bremner alkotja a szereplőgárdát a Patty Jenkins rendezésében készült Wonder Womanben, amely világszerte június 1-jén fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik