Kultúra

A Tha Shudras kimaxolja az avantgarde-ot, a dadaiznust és a… mindent

A Tha Shudras formáció egy maszkos performansz lényegében, bár legújabb klipjükben (bár nevezzük inkább filmecskének) mégis a zene kapott több szerepet.

A zenekar az X-Faktor 2014-es szezonjában tűn fel, a tehetségkutató nézői pedig hónapokig izgatottan várták azt a pillanatot, hogy a Tha Shudras tagjait maszkok és arcfestések nélkül is láthassák. A srácok inkognitóban maradtak, csupán gázálarcos gitárosuk lepleződött le: Trap kapitány alias Molnár Tibor, aki a legújabb “klipben” már csak nyakig zöld.

A legújabb videó elvileg attól érdekes, hogy szemlélteti a zenekar különleges hangszerelését vágás nélkül, így a néző érezheti azt, hogy pontosan tudja, mikor mi történik a zenében és mikor mit hall. Íme a Dare to love yourself:

THA SHUDRAS – Dare to love yourself

Drága Barátaink!Eme nemes, ambivalens napon, eljátszottunk nektek egy zenekari próbát.Sajátos stílusunkkal és nótánkkal titeket képviselünk, Hisz mind külön szín és egyéniség vagytok…Ne feledjétek… aki egyedül érzi magát, az sincs egyedül, hisz erre is van egy szó! :P :DOSSZÁTOK TOVÁBB EZT A VIDEÓT! A TOVÁBBOSZTÓK KÖZÜL 3 SZERENCSÉS EGY "THA SHUDRAS" ALBUMMAL LESZ GAZDAGABB!A NYEREMÉNY KIHIRDETÉSE MÁJUS 20-ÁN, AZ ELSŐ SHUDRAS FACEBOOK LIVE-OZÁSBAN LESZ!

Közzétette: Tha Shudras – 2017. május 4.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik