Kultúra

Fantasztikusak a Stephen King-féle Setét Torony első képsorai

Az első filmklipekben máris a kulcsszereplőket játszó Matthew McConaughey és Idris Elba látható.

A 2008-as A tetovált lány forgatókönyvéért BAFTA-díjra is jelölt Nikolaj Arcel rendezésében készül a The Dark Tower című fantasy kalandfilm, amely Stephen King epikus regényciklusát: A Setét Tornyot fogja feldolgozni. Az idén nyáron mozikba kerülő produkcióról eddig nem sokat lehetett tudni, mígnem aztán nemrégiben érkezett belőle néhány fotó, most pedig megjelentek az első képsorok is a filmből.

A lent látható rövid részletek a világhálóra ma felkerülő első előzetesből származnak. A legmenőbb pedig az bennük, hogy az egyik videót az abban feltűnő Matthew McConaughey, míg a másik videót meg az abban látható Idris Elba tette közzé a Twitteren.

A jelenleg már az utómunkálatokat taposó A Setét Torony főhőse egy Roland Deschain nevű fegyveres, aki a címben említett legendás torony megtalálására indul, amely valamennyi létező és lehetséges világ középpontja. Az adaptációban a Golden Globe-díjas Elba alakítja Deschaint, mellette pedig olyan remek színészek formálják meg a mellékszereplőket, mint az Arany Glóbusszal és Oscar-díjjal is büszkélkedő McConaughey, továbbá Abbey Lee, Jackie Earle Haley, Fran Kranz és Katheryn Winnick.

A Setét Torony egy nappal az amerikai bemutató előtt: július 27-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik