Kultúra

Ha csak feleannyira lesz pörgős a Kingsman 2, mint az első előzetes, akkor már megéri megnézni

Kijött a legelső Kingsman 2 teaser, amiből finoman szólva nem sokat tudunk meg, ugyanis az egész mindössze 15 másodperc. Azonban ha alaposabban megnézzük, pár apróságot megtudhatunk az idén érkező Golden Circle-ről.

A 2014-es Kingsman – A titkos szolgálat az a típusú young adult könyvadaptáció, ami nem csak a közönségnek, de a kritikusoknak is tetszett. A suttyó kamasz (Taron Egerton), a belőle úriember titkosügynököt faragó kém (Colin Firth) és a sajtburgerzabáló baseball sapkás főgonosz (Samuel L. Jackon) története egyszerre imponált azoknak, akik már kiégtek a James Bond-féle kémfilmektől, és azoknak is, akik ennek a filmnek köszönhetően ismerkedtek meg a műfajjal. Már az első rész sem arról volt ismeretes, hogy olyan nagyon komolyan venné magát, így nem olyan meglepő, hogy a második rész előzetese egyfajta trollkodás az alkotók részéről.

Ha lelassítjuk a teasert, akkor sok érdekes infót tudunk meg a 15 másodperces videóból, többek között láthatunk egy robotkaru férfit, egy cowboykalapos Channing Tatumot, egy frissen borotvált Jeff Bridgest, egy strébernek öltöztetett Halle Berry-t, illetve egy sajtburgert szorongató Julianne Moore-t. Ja, és nagyon sok pillangót. A 15 másodpercben egyébként egy szöveges üzenetet is elrejtettek, ha a felugró szavakat összeolvassuk, ezt kapjuk: A Proper Spy Movie (Egy tisztességes kémfilm).

Az első rész főszereplője, Taron Egerton is feltűnik az előzetesben, azonban egyelőre rejtély, hogy Colin Firth milyen formában tér vissza a második részbe. (Aki látta az első részt, az tudja, hogy ez miért fontos kérdés.) Mindenesetre a Kingsman: The Golden Circle első előzetese kellőképpen figyelemfelhívó, de azért reméljük a jövőben kapunk egy bővebb verziót is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik