Kultúra

Te mit tennél meg, hogy szerepelhess a Han Solo-filmben?

A Disney és a Lucasfilm már előre belengette, hogy a Good Morning America mai adásában Mark Hamill és Daisy Ridley bejelent VALAMIT, mégpedig valami NAGYOT – mindezt annak apropóján, hogy idén negyven éve, 1977 tavaszán mutatták be az amerikai mozik az első Star Wars-filmet, az Egy új reményt. Egy olyan évfordulót márpedig, ami nemcsak szép kerek, de ráadásul film- és kultúrtörténeti jelentőségű eseményt jelöl, meg kell ünnepelni. A produkció nem is aprózta el.

A reggeli műsor persze alaposan kihasználta a bejelentés körüli hype-ot, hogy kicsit feljebb húzza a nézettségét, természetesen csak a műsor legvégén került sor a nagy pillanatra, amikor Ridley és Hamill előállt a farbával. Sokan abban bíztak, hogy Az utolsó Jedik címen érkező nyolcadik Star Wars-film traileréről lesz szó, ám végül nem nekik lett igazuk. A hír fókuszában ugyanis a produkció Force For Change nevű jótékonysági kezdeményezése áll.

A program már az előző film kapcsán is előkerült, akkor azzal, ha akár egy jelképes összeget is felajánlottál az intézmény céljaira, Az ébredő Erőben nyerhettél egy statisztaszerepet, az idei lehetőségek pedig még ennél is izgalmasabbak. A rajongók a “valaha volt három legnagyobb Star Wars-élményt” nyerhetik meg, ha adakoznak a Force For Change-nek: egy éjszakát a Skywalker Ranch-en, egy látogatást a Han Solo-film forgatásán, ahol akár az is megeshet, hogy feltűnsz majd a kész filmben, és egy helyet Az utolsó Jedi exkluzív Los Angeles-i premierjén. Adakozással lehet bekerülni az esélyesek közé, ha pedig többször is adományozol, azzal növelheted az esélyeidet. Szóval hardcore fanok, ideje kinyitni a bukszát – a pénzed ráadásul jó helyre megy, a UNICEF-en és a Starlight alapítványon keresztül gyerekek életét teszi könnyebbé. Bővebb információkért érdekes átnézni a projekt honlapját. A teljes bejelentést itt tudod megnézni.

 

Azért a Star Wars VIII trailerét várók sem maradnak már sokáig bizonytalanságban: a trailer a hírek szerint már a héten megérkezhet, a csütörtök-pénteki Star Wars ünnep keretin belül, ahol Az utolsó Jediken kívül a spinoffokról is szó esik majd, sokak szerint a Han Solo-film címe is kiderülhet.  Az utolsó Jedi idén december 14-én érkezik a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik