Kultúra

Megkezdődött a Mission: Impossible 6 forgatása

Egyúttal az is kiderült, hogy ki lesz az új rész legnagyobb hiányzója.

Azt követően, hogy márciusban a világhálón valaha előadott legeredetibb casting-bejelentéséből fény derült arra, hogy Superman is benne lesz a készülő akciófilmben, a hétvégén hivatalosan is kezdetét vette a Mission: Impossible 6 forgatása.

A munkálatok startját a 2015-ös Titkos nemzet után az új installációt is író-rendező Christopher McQuarrie jelentette be a Twitteren, méghozzá a lenti fotóval, amely a forgatás első csapóját ábrázolja.

A még cím nélküli Mission: Impossible 6-ról egyelőre nem tudni semmi konkrétumot, azonban Henry Cavill leigazolását követően mostanára új infó érkezett a szereplőgárdáját illetően:

eldőlt, hogy a Fantom protokollban megismert William Brandt szerepében Jeremy Renner nem fog visszatérni a hatodik filmben.

A rossz hír hátterében állítólag az áll, hogy Rennert teljesen lefoglalja az Avengers: Infinity War című Bosszúállók 3 forgatása, amely február óta zajlik.

Szóval Renner ugyan nem, de Simon Pegg (Benji Dunn), Alec Baldwin (Alan Hunley) és az ötödik részben a show-t ellopó Rebecca Ferguson (Isla Faust) is visszatér, akárcsak az Ethan Huntot alakító Tom Cruise, aki ismét nyaktörő kaszkadőrmutatványokat tervez végrehajtani a forgatáson. Mellettük aki még kérdőjeles, az Ving Rhames (Luther Stickell), aki eddig a franchise minden egyes részében felbukkant.

A produkciónak már a premierdátuma is megvan: 2018. július 27-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik