Kultúra

Magyarul is a frászt hozza rád a Stephen King-féle Az előzetese

Elkészült a bohócos horror szinkronizált trailere, amelyet képtelenség borzongás nélkül végignézni.

Ősszel fog a mozikba kerülni Stephen King 1986-ban megjelent Az (It) című regényének új adaptációja, melynek az első előzetese már a megjelenését követő 24 órában olyan brutális nézettségi rekordot döntött, hogy azt várhatóan évekig nem javítja meg egyetlen trailer sem. Nagyot ütött tehát a kedvcsináló, amelyet a filmet itthon forgalmazó InterCom jóvoltából immár szinkronosan is végigborzonghatunk.

A jobbára csak “bohócos horrorként” emlegetett produkciót a Mama című alkotást író-rendező Andrés Muschietti dirigálja, míg a történet emblematikus gonoszát: a bohóc Pennywise szerepét az ifjú Bill Skarsgard fogja megformálja meg a filmben. Az előzetesben belőle ugyan még keveset láthatunk, de a főszereplők, azaz a történetben vele szembeszálló gyerekcsapat tagjai már futólag bemutatkoznak.

A Skarsgard mellett a Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá az egyébként nem túl ismert Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Javier Botet, Jack Dylan Grazer és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik