Kultúra

Schwarzenegger nem tér vissza az új Predatorban

Visszalépett a szereptől az akciólegenda, aki egy interjúban elárulta, miért gondolta meg magát.

Mostanság csak úgy ontja a nagyobbnál nagyobb horderejű nyilatkozatokat Arnold Schwarzenegger, aki előbb a hét elején elhintette, hogy a jövőben készül még vele új Terminátor-film, majd aztán két napra rá bejelentette, hogy Stallone után ő is kiszáll A feláldozhatók 4-ből, végezetül most meg azzal jött, hogy a korábbi ígéretével ellentétben nem lesz benne a már készülő új Ragadozó-moziban: a The Predatorban.

Az idén 70 éves legenda a Yahoo Movies portálnak nyilatkozva fedte fel, igazából miért lépett vissza attól, hogy feltűnjön a jövőre mozikba kerülő sci-fi akciófilmben.

Felkértek, elolvastam a forgatókönyvet, de nem tetszett az ajánlatuk. Hacsak nem írják át az egészet, vagy nem bővítik ki a szerepemet, nem vállalom. Jelen formájában szó sem lehet róla.

– mondta Schwarzenegger, ráadásul mindezt úgy, mintha legalábbis a The Predatort író Fred DekkerShane Black páros megsértette volna őt azzal, hogy pusztán “csak egy cameóra” kérték fel.

A korábban rebootként beharangozott produkcióról eddig is annyit lehetett tudni, hogy az 1987-es Ragadozó folytatása lesz, ennélfogva Schwarzenegger a 30 évvel ezelőtt általa megformált katonai kommandós, Dutch szerepében tűnt volna fel a filmben, annak is a végén, egy rövid jelenetben. A veterán színésznél pedig nyilván az verte ki a biztosítékot, hogy ő alapvetően egy komolyabb szerepre számított.

Utóbb akár meggondolja majd magát, akár nem, a produkcióban Alfie Allen (Trónok harca, John Wick), Keegan-Michael Key (Miért pont ő?), Thomas Jane (Álomcsapda, A megtorló), Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Trevante Rhodes (Holdfény), Sterling K. Brown, (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis) és az ifjú Jacob Tremblay (A  szoba) alkotja a szereplőgárdát.

A Shane Black rendezésében készülő film 2018. február 9-én fog debütálni az Egyesült Államokban.

Forrás: The Wrap

Ajánlott videó

Olvasói sztorik