Kultúra

Állítólag kétszáz nővel szexelt az Exek az édenben bikája

Amint azt hétfő óta tudjuk, az Exek az édenben villájában a lányok között akad szexmániás is, egyetemista is, volt szexmunkás is, szóval azon nem kell aggódni, hogy esetleg nem lesz kellően, hogy is fogalmazzunk, tanulságos a mezőny. A fiúk ugyan kevésbé voltak beszédesek, de azért az kiderült, hogy őket sem kell félteni – és ez még csak a kiinduló csapat, ki tudja, az exek között milyen figurákat találunk.

Bence

A huszonnégy éves fiú olyan benyomást kelt, mintha a realityhős-fáról szedték volna – és nem is tévedtem nagyot.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Már voltam több műsorban, a Vigyél el!-ben, az Észbontókban, de filmekben is, vikinget, harcost játszottam, kiemelt sportstatiszta voltam, szóval úgy gondoltam, hogy nekem itt a helyem. Régi vágyam az is, hogy egzotikus helyekre eljussak, Hawaiira, a Maldív-szigetekre, Seychelle-szigetekre, ide Balira, igazából emiatt is jelentkeztem. Kiskoromban nem volt lehetőségem utazni, mert anyagi nehézségeink voltak, és most örülök, hogy kezd stabilizálódni az életem.

Bence nagy intrikus benyomását kelti, bár lehet, hogy csak az üzletkötői, MLM-ügynöki évek miatt árad belőle valami olyan, mintha folyamatosan futna a kiadás-bevétel számítóprogram a fejében. Ő maga is úgy fogalmaz:

Lehet, hogy kedvesnek látszom, de megvan a gátlástalanság is. Pofátlanul, egy percen belül kiejtek bárkit, úgy, hogy észre sem veszi senki, ez a munkám, kifogáskezelés, én vagyok a mosolygós gyilkos, aki kacsint is.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Az említett gyerekkori nehézségekre hamar indokot is kapunk: édesapja Bence kétéves korában elhagyta a családot. Bence csak jóval később, tizennyolc éves korában találkozott először az apjával.

Többször is próbálkoztam, hogy találkozzunk, aztán volt valami kórházi incidense, és akkor hirtelen eszébe jutott, hogy van egy fia, és megkeresett. Azóta nem találkoztunk, akkor hozzám vágott valami gagyi órát meg öt pecsétgyűrűt, hogy ez az örökségem. Mondtam neki, hogy nekem nem erre van szükségem, hanem a lelki rész érdekel, amit nem kaptam meg. De anyagilag sem támogatta anyukámat, pereskednünk kellett még azért a kis húszezer forintért is.

Bence ilyen formán abban az egyben biztos, hogy milyen családot nem szeretne: ahol a szülők nem élnek együtt. Bár aligha hisz benne, hogy ezt a műsorban megtalálja, de olyan nőt keres, akivel komoly dolgokban is tudnak együtt dönteni, ő már a családalapítást sem ellenezné.

Most szakítottunk a párommal. Én régóta szeretnék már gyereket, ő viszont nem állt még készen a kapcsolatra, nagyon az anyukája irányította mindenben, aztán terhes lett és elvetette a gyereket, a beleegyezésem nélkül. De nem az abortusz miatt szakítottunk, hanem mert nem egy döntéshozó, határozott, asztalra csapós nő volt. Én nem akarok nevelgetni, sem házasszony lenni. Szeretek főzni, de ne nekem kelljen főzni is, pénzt is keresni, a programot is kitalálni, azért legyen meg az az 50-50 százalék, vagy legalább 40-60, 60 az én részemről, mégis én vagyok a férfi.

Ha már százalékok: Bence 100%-ig biztos benne, hogy megnyeri a játékot, már a nyereményből leadózandó összeget is kiszámolta, és azt is, hogy mire fogja költeni a pénzt: pékséget fog nyitni. Tudja ugyan, hogy ehhez partnert is kell találnia a műsorban, de ezen nem aggódik, olyan még nem volt soha, hogy ne talált volna.

Az idősebb nőket szeretem, mindig negyvenesek találnak meg, ilyen MILF-ek. Mert MLM-cégben is dolgozom, van nem tudom hány száz fogyasztóm a kozmetikai iparban, és így is ismerkedek, tudod, segítek nekik, és ezáltal nekem is jobb lesz az életem.

Norbi

A huszonhat éves Norbi szintén rávilágít, hogy a valóságshow-hős teljesen valós karriercél ebben a generációban: őt a Jersey Shore ihlette meg még évekkel ezelőtt, azóta vágyott rá, hogy hátha egyszer bekerülhet ő is egy ilyen műsorba. Jelentkezett is már, de eddig nem válogatták be, és a mostani szerepléstől sem várja a sült galambot.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Egy ilyen műsor után, ha jó nézettsége van, akkor is nagyjából egy fél évig vagyok kamuceleb. Van jó pár ismerősöm, aki volt ilyen műsorokban, és azt hitte, hogy utána az övé a világ, mert lett hirtelen ötezer ismerőse Facebookon, és elment ilyen celebsimogatásokra, azt hitte, hogy nem kell dolgoznia. Ott van például Aurelio, azt hiszi, hogy ő lesz a következő Majka, csak amit Majka megcsinált, azt az utána következő emberek közül senki nem tudta megcsinálni, és nagyon sokan visszajöttek a vendéglátásba nyolcszáz forintos órabérért. Én úgy jöttem el a munkahelyemről, hogy amint vége a műsornak, szeretnék visszamenni. Teszem hozzá, ha jól sül el a műsor, és nem derül ki rólam, hogy például sorozatgyilkos vagyok, akkor az a helynek is, nekem is profit és marketing.

Éden Milánt hozta fel pozitív példaként, aki a műsor előtt csak edzegetett, aztán pár hétig volt az Édenben, utána viszont ügyesen használta a hírnevet, mára pedig egész sok vendége van edzőként. Az edzés Norbinak is fontos: már amikor elkezdődtek a castingok, akkor elkezdte kigyúrni magát.

Az elmúlt másfél hónapomat szinte betegesen az edzésnek és az étkezésnek rendeltem alá, mindent beletettem, amit lehetett, anyagilag is. Csak az utolsó utáni pillanatban derült ki, hogy bejutottam, de addigra már szigorúan diétáztam, úgy voltam vele, hogy nehogy már azért ne jöjjek el, legfeljebb ha nem jutok be, lesz januárban egy jó leszárított formám, amit mások júniusban szoktak csinálni.

A diéta nem csak őt, a családot is megviselte, Norbi ugyanis még a szüleivel él, és a szénhidrát-megvonás nem a legjobb arcát hozta elő. A család pedig kimondottan fontos neki, fél mellkasát például egy családi tragédia emlékére készült tetoválás díszíti: öccse arcképét varratta magára.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Az öcsém szenvedélybeteg volt, kábítószerezett, ezeket a szintetikus szarokat tolta, Kati, Zene, ilyenek. De ő eleve nem erre a világra született, neki teher volt élni, nem találta a helyét az emberek között, feszélyezve érezte magát, ha buliba vittem, nem tudott csajozni, és az is nagyon zavarta, hogy nekem volt egy olyan korszakom, hogy két-három naponta lefeküdtem egy nővel, mert akkor az volt a jampi, hogy striguláztam. Ő, ha nem kapott pénzt vagy nem jutott narkóhoz, akkor az tettlegességig is fajult, rágyújtotta szüleinkre a lakást ötezer forintért. Aztán öngyilkos lett, mert nem akart több szenvedést a szüleinknek, és volt benne annyi jóság, hogy „itt hagylak benneteket, hogy ti élhessetek”. Láttuk, hogy merre tart, de nem tudtunk mit tenni.

Strigulák ide vagy oda, Norbi szerelmi ügyeiről nem tudtunk meg sokat, az említett skalpokon kívül, mint mondja, három és fél kapcsolata volt.

Az a fél egy nagyon beteg kapcsolat volt. Ő volt az egyetlen olyan nő, aki olyan ideget tudott kihozni belőlem, hogy tányértörésig ment a dolog. Mert a külsőm ellenére én párkapcsolatban nagyon megalkuvó vagyok, és nagyon romantikus.

(Reméljük, az illető hölgy bekerült a műsorba, az biztosan hozzátenne a show-hoz.) Azért a műsor után mégsem a romantika lesz a fő irány.

Ha nyerek, elköltözök otthonról. Ez már egy ideje érlelődik, de most a megspórolt pénzem itt van a testemen és nem az albérlet árát fizettem ki belőle. De azért ha hazamegyek, szeretnék kiköltözni, már csak azért is, mert kamucelebként minden kislány azt hiszi majd, mekkora sztár vagyok.

Tamás

Már mondanunk sem kell, a harmincéves Tamásnak is régi ambíciója valóságshow-ban szerepelni.

Már régen szerettem volna kipróbálni magam egy hasonló játékban, mert olyan karakter vagyok, aki érdekes lehet egy ilyen műsorban: nagydumás, jóképű gyerek vagyok és imádok élni. Szeretem a világot járni, szeretem a nőket, a hangos zenét, a hideg italt, ez a műsor olyan, mintha nekem találták volna ki.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Tamásnak egy mobiltelefon-szaküzlete van Kecskeméten, de a műsor szerinte sokat segíthet abban, hogy valami másba vágjon bele.

Nem mondom, hogy a legnagyobb motiváló erő a pénz, de azért nyilván nem jönne rosszul. Meg a karrierhez is lehet ezt a műsort használni, például a médiában elhelyezkedni, mert nem feltétlenül az az álmom, hogy a kis üzletemben ücsörögjek. A média sokkal interaktívabb szakma, mint amit most csinálok, a kamerák előtt vagy mögött szeretnék elhelyezkedni, a celeblétet is el tudnám viselni.

Ezzel együtt Tamás igyekszik majd önmagát adni a műsorban, minthogy az intrika előbb-utóbb úgyis visszaüt.

Biztos, hogy fogok taktikázni, viszont senkit se fogok átbaszni, és mindenkinek szeretném face to face a szemébe mondani, ha bajom van vele. Szerintem így a korrekt, nem a hátulról jövés. Az élet úgyis visszaadja, akár játék, akár nem, mert amit adsz, azt kapod vissza. Én az leszek, aki most vagyok.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Ha megnyeri a műsort, a barátaival bulizna egy nagyot a pénzből, és a családját szeretné elvinni valami egzotikus helyre. Ehhez viszont, randirealityről lévén szó, partner is kelleni fog, így a lányok is szóba kerültek, de sok konkrétum derült ki Tamás múltjáról. Nagy szavak azért elhangzottak.

A fiatalabb lányokat szeretem, tizennyolc-tizenkilenc-húsz körül, azon kívül nem vagyok válogatós, jöhet szőke, fekete, barna, vörös, bármi, csinos legyen, valamilyen szinten intelligens, ne legyen egy sült hal, szeressen, tiszteljen, becsüljön. Nagyon sok csajom volt már, nem tudnám megszámolni, de szerintem kétszáz fölött van bőven, az egyéjszakás kalandokat is beleszámolva. A legemlékezetesebbek azért elég komoly éjszakák voltak, több órás kényeztetéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik