Kultúra

Szexmániás dinnyeárus, egyetemista, és volt szexmunkás is lesz az új randirealityben

Már csak pár hét van az Exek az édenben premierjéig, mi még a beköltözés előtt beszélgettünk a lányokkal. Mutatjuk.

Franciska

Az Exek az édenben kezdőcsapata három fiú és három lány lesz, hozzájuk érkeznek majd aztán sorban a volt barátaik-barátnőik, ám erről ők akkor, amikor beszélgettünk, még semmi sem sejtettek. Ha tudta volna, akkor a húszéves Franciska is biztos lett volna abban, amit így is sejtett, hogy lesznek komoly balhéi az Exek az édenben villájában.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Balhés csaj vagyok, felvállalom a konfliktust, nagyon szeretek veszekedni, sokszor keveredtem olyanba, hogy miattam verekedtek, körülöttem mindig történik valami! Soha semmi olyat nem csináltam, amivel kiérdemeltem volna, de mindennek elhordtak, volt, hogy le sem mentem bulizni, és másnap mégis az terjedt, hogy én a szórakozóhely vécéjében miket csinálok. Mert nagyon fiatalon elkezdtem szórakozgatni. Akkoriban azért csináltam olyanokat, amit már nem csinálnék meg, de ez szerintem hozzátartozik a fiatalsághoz.

A miskolci lány modellkedik, hostesskedik, jól szerepelt több szépségversenyen, most pedig turizmust tanul egy budapesti egyetemen angolul, így most már leginkább attól tart, hogy a tanárai mit szólnak majd a reality-szerepléshez, nem szeretne emiatt csúszni.

Nem mondtam, hogy hova jövök, csak hogy dolgozni külföldre. Próbálták kérdezni, de igyekeztem terelni, nem is lehet róla beszélni, meg nem is néznék jó szemmel, hogy elmegyek egy valóságshow-ba suli helyett. De úgyis ki fog derülni, viszont ha megtanulom az anyagot, meg levizsgázok, akkor nem számít a véleményük.

A versenytársaival sem barátkozni jött, mint elmondta, a lánytársaságot eleve nem bírja elviselni, ráadásul itt még konkurenciái is lesznek egymásnak.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Volt már, hogy hazudtam, persze, de nagyon egyenes embernek tartom magam, bent is próbálok majd eszerint viselkedni. De nyilván ez a játék arról szól, hogy az embereket megvezessen, meglátjuk, hogy a célok mit követelnek meg. Az elsődleges cél, hogy megnyerjem a fődíjat, és szeretnék megismerni új embereket. Meg hátha megtalálom a szerelmemet is.

A lány ugyanis, bár sok férfival találkozott már, még nem találta meg az igazit, mivel betegesen féltékeny. Aki vele van, az senkivel nem beszélhet, csak vele foglalkozhat. Nagy elvárásai nincsenek: a férfi legyen magasabb, mint ő. A szexben is a férfit keresi, nem egy kisfiúval akar együtt lenni, akit neki kell irányítania. Ha esetleg mégsem talál társra, az sem baj, vannak komoly céljai, szállodaigazgató szeretne lenni. Azért azt megtudtuk, hogy a magas, tetovált, mediterrán típusú fiúk az esetei. Szerepelt is már randirealityben, és bár az nem úgy sült el, ahogy tervezte, nem igazán feszélyezi a kamera, erre a modellkedés és a szépségversenyes múlt is rásegít, bár egyelőre úgy tervezi, hogy nem fog semmi olyat csinálni, amit a tanárai vagy a családja előtt nem vállalna fel.

Az a baj, hogy nem vagyok egyáltalán szégyenlős, otthon is meztelenül mászkálok, eleve nehéz lesz pólóban aludni. De nem szeretnék meztelenkedni, ország-világ látni fogja, mégis attól félek, hogy néhány nap után ezzel már egyáltalán nem fogok foglalkozni.

Dia

Komoly szépségversenyzői és modellkarrierrel indul a versenybe a szintén tizenkilenc éves Dia is. Ő szegedi születésű, ott is él, és büszke arra, hogy nagyon korán felnőtt: háromévesen modellkedett először, tizenegy-két évesen pedig közölte otthon, hogy ő szeretné eltartani magát.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Tizenegy éves koromban felkeltem egy nyári napon reggel fél nyolckor, és elmentem dinnyét árulni. Elkezdtem magam részben eltartani, akkor kezdtem újra a modellkedést, mert nővérem és bátyám is modellkedett, én is imádok pózolni, imádom a kamerát. Egyre komolyabban vettem a modellkedést, aztán tizennégy évesen elkezdtem Szegeden a borfesztiválon perecet árulni, ma napig úgy ismernek Szegeden, hogy a pereces lány.

Aztán neki is jöttek a szépségversenyes évek, a Miss Alpok-Adria országos versenyén harmadik, a nemzetközi mezőnyben negyedik lett, de az eredményekből nem profitált túl sokat, így ismét a borfesztiválon kezdett dolgozni. Itt ajánlották neki a szegedi egyetem sommelier képzését, ám a tanulmányokat derékba törte egy sor rejtélyes betegség.

Allergiarohamom volt, epeelégtelenségem, aztán a második félévet fel is függesztettem, mert depressziós lettem. Kétszer volt belső vérzésem, meg két életmentő műtétem, és mindkettő után pszichológushoz jártam. Teljesen hirtelen jött a betegség, nem tudtam, mitől meg hogyan, ráadásul, ha valakinek belső vérzése van, akkor elveszti az eszméletét és nem emlékszik utána, mi történt, még a saját nevére sem. Nem drogoztam, a dohányzásról is leszoktam, alkoholista sem vagyok, hova is lennék tizenkilenc évesen, szóval váratlanul jött.

Végső soron a betegség sok változást hozott, mint elmondta, emberileg is megváltozott, jobban értékeli azt, amit elért, hogy ebbe a műsorba eljött, ahhoz is köze van a betegségnek.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Van egy műtét, amit meg kell csinálnom, ha sokáig akarok élni, és nagyon drága, mert a TB nem támogatja, mert nem diagnosztizált még a betegség, én vagyok az első, akinek ilyen betegsége van, és másfél millió forint lenne a műtét legalább. Így nekem most csak a pénz számít a versenyben, ezért ha kell, akár manipulálni is fogom az embereket a győzelemért, azért persze nem nagyon csúnyán…

Ahogy Franci, úgy ő sem rajong a nők társaságáért, bár nem aggódik: mindig vezető alkat volt. Ha valakivel együtt van, azt várja, hogy a férfi legyen rá nagyon büszke és viselje úgy, mintha egy korona lenne. Az irányító férfiakat szereti az ágyban: falra mászik, ha egy pasi csak fekszik, mint egy bot, gyengéje a tetoválás, a borosta és az ing. Viszont nem egy érzelgős típus: senki előtt nem mutatja ki a fájdalmát és saját bevallása szerint nem is sír mások előtt. És hogy mi lesz, ha valakivel komolyabb a vonzalom, de az érdeke úgy kívánja, hogy az illetőt kiszavazza?

Akkor nyilván menjen világgá. Nekem fogja senki elcsavarni a fejem, nem is hiszek a szerelemben. Egyszer azt hittem, hogy szerelmes vagyok, aztán kiderült, hogy csak hülye.

Azért az exek érkezése nála is okoz majd némi drámát, mert egyik volt barátjával sem volt túl békés az elválás, minthogy mindig ő dobta ki a férfiakat.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Egyszer volt egy barátom, másfél hónapja voltunk együtt, amikor először megtörtént a dolog, utána ebédeltünk, kikértem a kajám, erre megfogta a pasi a kezemet, hogy valamit el kell mondania: neki van más, és papír is van róla. Én akkor azonnal ott hagytam, csak azt bánom, hogy nem ettem meg a kajámat, mert nagyon finomat rendeltem.

Természetesen Dia is győzni jött, a nyereményből a műtéten kívül elvinné a családját pihenni, és szeretne egy borbárt vagy kávézót nyitni. Ha ehhez meztelenkedni kell, hát egye fene, ő sem szégyellős alkat, nem zavarja majd a kamera a hálószobában, ha akar valamit, azt megszerzi. Nem a gyakorlat miatt: nem voltak, nem is lesznek pornós munkái, a pornó meg a reality nem ugyanaz, de nyilván nem azért jött, hogy össze-vissza szexeljen mindenkivel.

És mi van, ha olyan szexmániás vagyok, hogy nem tudom levenni a kilincsről a kezemet? De egyébként nem vagyok*. Szeretem a szexet, de nem vagyok nimfomán. Azért ha szexszel tovább benn maradhatok, akkor taktikából biztosan megteszem majd, és közben jól is fogom érezni magam, azért jöttem.

*De igen: effektíve papírja van arról, hogy szexmániás.

Andika

A show induló csapatának korelnöke a lányok között a harminckét éves Andika, aki Kerepesen én rokkantnyugdíjas szüleivel, és recepciósként dolgozik egy svájci masszázsszalonban, ahova néhány hetente ingázik. Hatalmas meglepetésre ő sem jön ki jól a csajokkal, és ő is nyerni jött a műsorba, a félretett pénzét egészítené ki a nyereménnyel, hogy vehessen egy lakást. Meg azért, mert nagyon szeret szelfizgetni, mint mondja, kicsit feltűnési viszketegsége van. A szexben irányító típus, szeret a középpontban lenni, és abban bízik, lesznek fiatalabb fiúk a műsorban, ő ugyanis mindig a hat-hét évvel fiatalabb fiúkat szerette. Nyitott rá, hogy bárkivel összeismerkedjen, bár túl egoista egy kapcsolathoz, és családja miatt azt ígéri, a szexben visszafogottabb lesz. Pedig róla már hallhatott a bulvárolvasó közönség, a lány ugyanis egy ideig VV Cristofellel kavart.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Tetszett a műsorban, tetszenek az ilyen fiúk, aztán amikor kiesett, megböktük egymást Facebookon. Elkezdtünk beszélgetni, de én akkor még azt hittem, hogy nem valódi profil, aztán elküldtük egymásnak a telefonszámunkat, és a hangjáról már rögtön megismertem, végül is így jöttünk össze. Más celebbel nem voltam még, de szeretnék ismerkedni, meg Cristofellel is elképzeltem, hogy milyen jó lenne, ha rólam is írnának az újságok, de nem úgy, ahogy aztán írtak.

Cristofel kapcsán ugyanis előkerült Andika múltjának egy kevésbé a nyilvánosságnak szánt darabja: volt egy erotikus webkamerás munkája a legismertebb ilyen szolgáltatónál, amire a volt pasija vette rá.

Párban voltunk fenn a volt barátommal, akkor már nem voltunk együtt, csak barátok voltunk, ő javasolta, hogy próbáljuk ki diszkréten, hát, a diszkréció nem jött össze. Itt imitálni kell dolgokat, nem kell valójában csinálni, de nagyon jól minden szögből hihetően lehet csinálni, bejönnek a fizetős vendégek a chatszobába és mondják, hogy mit csináljunk. Annyira nem voltunk bevállalósak, sejtésünk nem volt, hogy mit kellene csinálni. Jól lehetett vele keresni, de nem vettük komolyan, így nem érte meg, mert nem csináltuk olyan sokáig, és ahhoz képest túl nagy port kavart.

Fotó: Viasat 3/ Udvardi Attila

Andika később sem riadt vissza a szexmunkáktól. Volt escort is, ugyanazzal a volt pasijával páros hirdetést tettek fel, amikor ezt megtalálta a sajtó, akkor pár napja volt fenn a hirdetés, szinte még nem is volt vendégük, de aztán pár hónapig mégis dolgoztak benne. Sok ember nem az aktus miatt kereste őket, hanem beszélgetni, masszázsra, próbáltak erre orientálódni, aztán abba is hagyták, mert nem akartak ismerőssel találkozni, szerencsére nem is történt meg.

Sokan voltak, akik pont párokat kerestek, a fiú biszexuálisként volt felírva, ami nem igaz, de nekem ez sokat könnyített, egyedül nem mertem. Volt-e hármasszex? Persze, ez benne van. Négyes is, úgy, hogy pár jött. A legvadabb homoszexuális férfiakkal volt, akik magukkal foglalkoztak, és nem is értettük, hogy mi mit keresünk ott. Hát, nem erre a pályára akartam kerülni, de sokat lehetett belőle tanulni.

Nem is dacból kezdte, csak a pénz miatt, ugyanis nagyon szégyenlős, nem mutogatta volna magát, pornófilmben soha nem szerepelne – bár azt elmondta, hogy ha neves magazin kérné, erotikus fotózást vállalna. Bevallása szerint minden reggel megcsodálja saját szépségét, amikor belenéz a tükörbe. Ugyanakkor nagyon fél az öregedéstől, a testén pedig változtatott is.

Plasztikai műtét, zsírleszívás, mellműtét, ajakfeltöltés, de csináltatnék bármilyen plasztikai műtétet, nagyobb mellek, még több zsírleszívás, szilikonfenék, remélhetőleg felkeres egy plasztikai sebész, aki betámogat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik