Kultúra

Hátborzongató és szexi A múmia új előzetese

A kedvcsináló igazolja, hogy a csinos Sofia Boutella remek lesz az emberiséget fenyegető élőhalott szerepében.

Christopher McQuarrie és Jon Spaihts közös forgatókönyve alapján Alex Kurtzman rendezésében készül az új A múmia (The Mummy), amely a Stephen Sommers írta és rendezte 1999-es kalandfilm alapjaiban újragondolt feldolgozása lesz. A produkcióhoz decemberben már érkezett egy rejtelmes első előzetes, melyet követően most megjelent a második trailer, amely nemcsak mozgalmasabb, de izgalmasabb is az előzőnél, plusz a Rolling Stones Paint It Black című klasszikusának dallamait fedezhetjük fel alatta.

Universal Pictures

A történet főhőse a Tom Cruise által megformált Ethan Hunt Tyler Colt nevű Navy Seal-kommandós lesz, akinek aztán alaposan megfog gyűlni a baja azzal a (változatosság kedvéért) női múmiával, akit a nem csupán csinos, de ritka agilis Sofia Boutella alakít a filmben. Az új előzetesből röviden kiderül, hogy a Boutella által megformált gonosz egy, az ősi Egyiptomban élt Ahmanet nevű hercegnő lesz, akit valaha a hataloméhsége miatt temettek el élve. A mában aztán Cruise és barátai persze jól felébresztik majd, melyből kifolyólag a világuralomra éhes csajszi valóságos poklot fog szabadítani a Földre.

A mellékszerepeket Annabelle Wallis, Jake Johnson és az Oscar-díjjal kitüntetett Russell Crowe fogják játszani a horrorba hajló kalandfilmben, amely világszerte június 8-án fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik