Kultúra

Albínó bestia is lesz az új Alien-filmben

És már meg is pillanthatjuk az Alien: Covenant új promójában, amellyel együtt egyszerre három kedvcsináló érkezett a mozihoz.

Ahogy telik az idő, úgy válhatnak egyre lelkesebbé a világ és hazánk Alien-rajongói, hiszen már csak nagyjából másfél hónapot kell várniuk az év egyik legfélelmetesebb produkciójaként közelgő Alien: Covenant című sci-fi horrorra, amelyet ismét az 1979-es klasszikust is jegyző Ridley Scott rendez.

A produkcióhoz még március elején érkezett meg a vérfagyasztó második előzetes, ám azóta nem jelent meg újabb kedvcsináló, márpedig ez nagyon nem jellemző az olyan stúdiókra, mint a filmet készítő 20th Century Fox, akik a mulasztást orvosolandó most hirtelen egyszerre három tévészpotot is kiadtak. Ezek amennyire rövidek, annyira hatásosak, arról nem is beszélve, hogy az egyikben felfedezhetünk egy olyan, korábban még nem látott Alien-féle lényt, amely nemcsak albínó, de még tűhegyes fogai is vannak.

Alien: Covenant – “Fuss!” tv-szpot:

Alien: Covenant – “Rejtőzz!” tv-szpot:

Alien: Covenant – “Imádkozz!” tv-szpot:

A 2012-es Prometheusszal ellentétben az új filmben már csak nem egy, hanem két androidot (Davidet és Waltert) megformáló Michael Fassbender mellett többek között Katherine Waterston, Billy Crudup, James Franco, Danny McBride, továbbá a Dr. Elizabeth Shaw szerepében visszatérő Noomi Rapace és a Peter Weyland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja a szereplőgárdát.

Az Alien: Covenant egy nappal az amerikai bemutató előtt: május 18-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik