Kultúra

Ramatyul fog kinézni Orlando Bloom A Karib-tenger kalózai 5-ben

Erről árulkodik a kalandfilm új promója, amelyben a Will Turnerként visszatérő színész is felbukkan. Videó.

A múlt hónap elején került fel a világhálóra A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) második előzetese. Most egy hónappal később ismét új kedvcsinálót engedett szabadon a Walt Disney, amely a lenti tévészpotban egyéb pillanatok mellett azt is leleplezi, hogy milyen lesz a filmben a halhatatlanná (és kicsit rongyossá) vált Will Turner szerepében Orlando Bloom.

Az új részben Jack Sparrow (Johnny Depp) szerencséje ismét megfordul, midőn a félelmetes Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette halott tengerészek kísértetei megszöknek Az Ördög Háromszögéből, és eltökélik, hogy végeznek minden egyes élő kalózzal, aki csak a tengereket járja. A szellemek célpontjává váló Jack Sparrow egyetlen esélye a túlélésre a Poseidon Szigonyának megszerzése, csakhogy ehhez kénytelen szövetséget kötni egy Carina Smyth nevű agyafúrt és gyönyörű csillagásszal (Kaya Scodelario), illetve egy Henry nevű önfejű matrózzal (Brenton Thwaites), aki a Királyi Haditengerészetben szolgál. Sparrow és új társai a Fekete Gyöngy helyett egy Haldokló Sirály nevű ócska hajón vágnak neki a szigony felkutatásának, miközben a nyomukban Salazar személyében Jack eddigi legkeményebb ellenfele lohol.

Sparrow és Turner figurája mellett a filmben visszatér még a kedvcsinálóban is látható Barbossa kapitány (Geoffrey Rush), Mr. Gibbs (Kevin R. McNally), illetve az Ismeretlen vizeken című negyedik filmben megismert Scrum (Stephen Graham). Az Espen SandbergJoachim Roenning páros rendezésében készülő A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja május 25-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik