Kultúra

Megvan az Annabelle 2 végleges címe és premierdátuma

A démoni bábu még idén visszatér a mozikba.

Még tavaly szeptemberben harangozta be a New Line Cinema stúdió, hogy hiába lett enyhén szólva is megosztó, végül mégiscsak folytatást kap a 2014-ben bemutatott Annabelle című produkciójuk, amely az egy évvel korábbi Démonok között spinoffjaként került a mozikba.

Az Annabelle 2-ről a beharangozása óta nem érkezett hír és habár a filmhez ősszel közzétett teaser trailer dacára még mindig nem kapott hosszabb előzetest sem, a New Line most bejelentette, hogy

a horror hivatalosan az Annabelle: Creation (kb. Annabelle: Teremtés) címet kapta és Amerikában végül augusztus 11-én fogják bemutatni.

Magyarán a horrorfanoknak már nem is kell olyan sokat várniuk az Amikor kialszik a fényt jegyző David F. Sandberg rendezésében készülő sequelre, amely az új címe alapján sanszos, hogy időben az első rész előtt fog játszódni és a démoni bábu “születésének”, illetve első rémtetteinek történetét fogja elmesélni.

Az Annabelle és az idén érkező folytatása mellett a közelmúltban még egy spinoff-szerű próbálkozást jelentett be a New Line Cinema, amely a tavalyi a Démonok között 2 förtelmes apácájáról is külön filmet forgat The Nun, vagyis Az apáca címmel. Utóbbit a 2015-ös The Hallow című horrorral bemutatkozó Corin Hardy dirigálja és a februári bejelentés értelmében 2018 nyarán fog a mozikba kerülni.

Belehúzott tehát a horrorfilmes univerzumának bővítésébe a New Line, melynek speciel érthető is az ambiciózussága, hiszen az Annabelle és a két Démonok között-film együttesen már 895 millió dollárt termelt világszerte. Közben meg a három produkciót összvissz 46,5 millióból forgatták.

Forrás: Deadline

Ajánlott videó

Olvasói sztorik