Kultúra

Brutál látványorgia lesz Az Igazság Ligája-mozi

Ez a tanulsága a produkció új előzetesének, amely zúzós ízelítőt ad a filmben összeálló szuperbagázs akciójeleneteiből.

Még a nyáron debütált a Warner Bros égisze alatt készülő  Az Igazság Ligája (Justice League) teaser trailere, amely első körben csupán abból adott ízelítőt, hogy a filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) miként igyekszik majd összeszedni a társakat. Azóta sem érkezett komolyabb kedvcsináló a mozihoz, mígnem aztán most megjelent a produkció hivatalos posztere és a lejjebb látható első teljes előzetese, amely a hősök bemutatása és a csapatépítős pillanatok mellett az akciókból csepegtető képsoroknak sincs híján.

Warner Bros. Pictures

Az igazából két részre szabdalt szuperprodukció első fele a Justice League címet fogja viselni és a pontos cselekménye még mindig nem ismert és ami azt illeti, a sztoriról az új trailer sem árul el semmit. Mindazonáltal annyi mostanára már kiderült, hogy az előzetesben is felbukkanó szárnyas démonok mellett a gárda fő ellenfele az a rettenetes Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds fog megformálni. Az ő megállítása érdekében kezd majd el toborozni Wayne, aki a “bekómált” Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Diána hercegnő (Gal Gadot) mellé a röviden már a Batman Superman ellenben felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen (Ezra Miller), azaz Flash (Villám), és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat szedi össze erősítésnek.

A főszereplők mellett a J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred), Connie Nielsen (Hippolyta királynő), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Amber Heard (Mera) és Jesse Eisenberg (Lex Luthor) mellékszereplésével készülő blockbustert Az acélembert és a Batman Superman ellent is jegyző Zack Snyder rendezi. Az Igazság Ligája november 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik