Kultúra

Új videókon szuperhősködnek Az Igazság Ligája tagjai

A közös filmjükből érkezett részletekben Batman, Aquaman és Flash is akcióba lendül.

Még júliusban a San Diego-i Comic-Conon debütált a Warner Bros szuperhősös univerzumépítésének non plus ultrájaként készülő Az Igazság Ligája (Justice League) első trailere, amely még csupán abból adott ízelítőt, hogy a filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) miként igyekszik majd összeszedni a csapattagokat.

Azóta sem érkezett komolyabb kedvcsináló a mozihoz, mígnem aztán most kiderült, hogy a hétvégén végre felkerül majd a világhálóra a második trailer, amelyet beharangozandó a Warner 3 látványos videót is közzétett. Ezek mind a közelgő előzetesből lepleznek le pillanatokat, külön-külön fókuszálva a szuperhősök közül Batmanre, Aquamanre (Jason Momoa) és Flash-re, azaz a Villámra (Ezra Miller).

Az igazság ligájaBatman promó:

Az igazság ligájaAquaman promó:

Az igazság ligájaFlash promó:

A két részre szabdalt szuperprodukció első fele a korábban beharangozottal ellentétben végül egyszerűen a Justice League címet fogja viselni és a pontos cselekménye még mindig nem ismert. Mindazonáltal az már mostanára kiderült, hogy a gárda fő ellenfele az a rettenetes Steppenwolf lesz, akit Ciarán Hinds fog megformálni. Az ő megállítása érdekében kezd majd el toborozni Wayne, aki az éppen téli álmot alvó Superman (Henry Cavill) hiányában a már szövetséges Diána hercegnő (Gal Gadot) mellé a röviden már a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában felvezetett Arthur Curry, vagyis Aquaman, Barry Allen, azaz Flash, és Victor Stone, avagy Cyborg (Ray Fisher) művésznevű arcokat szedi össze erősítésnek.

A Warner-féle szuperhősmozik főkolomposa: Zack Snyder rendezi. A remélhetőleg a Batman Superman ellennél jobban sikerülő blockbuster első szelete november 17-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik