Kultúra

Szinkronnal is irtózatos az Alien-mozi új trailere

Elkészült az Alien: Covenant legutóbbi előzetesének magyarul beszélő változata.

Jó hír az Alien-rajongóknak, hogy már csak két hónapot kell várni az év egyik legfélelmetesebb produkciójaként közelgő Alien: Covenant című sci-fi horrorra, amelyet ismét Ridley Scott rendez.

A filmhez még a hónap elején érkezett meg a vérfagyasztásban még az elsőt is felülmúló második előzetes, amelyet mostantól szinkronosan is végigborzonghatunk. Ja és ez még nem minden, mert a 20th Century Fox jóvoltából megjelent a mozi végleges posztere is – ez ilyen “aranyosan mozgalmas” lett:

20th Century Fox

Miként azt már tudjuk, az új Alien-film a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény arról fog szólni, hogy a telepeseket szállító Covenant megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóhoz, melyről kezdetben azt fogják hinni, hogy szép és otthonos, mígnem aztán kiderül, hogy egy rettenetes világ. Ezen a planétán a csapat nem talál majd egyebet, csak a végzetes Prometheus-expedíció David nevű szintetikus tagját (Michael Fassbender), no meg egy bizarr formájú űrhajót, tele furcsa tojásokkal.

A 2012-es Prometheusszal ellentétben az új filmben már csak nem egy, hanem két androidot (Davidet és Waltert) megformáló Fassbender mellett többek között Katherine Waterston, Billy Crudup, James Franco, Danny McBride, továbbá a Dr. Elizabeth Shaw szerepében visszatérő Noomi Rapace és a Peter Weyland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja a szereplőgárdát.

Az Alien: Covenant egy nappal az amerikai bemutató előtt: május 18-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik