Kultúra

Stallone már be is jelentkezett a Szupercella 2 forgatásáról

Megkezdődött az akciófilm forgatása, melynek helyszínéről a főszerepben visszatérő Sly osztott meg egy érdekes videót.

Még február elején érkezett a hír, hogy folytatást kap a Szupercella (Escape Plan) című börtönös akciófilm, amelynek második részét a Mentőakció és a Marauders című Bruce Willis-mozikat is jegyző Steven C. Miller fogja levezényelni. A 2013-as alapfilmet jegyző Emmett/Furla/Oasis Films nevű produkciós cég és a velük társuló Leomus Pictures stúdió produkcióját azóta el is kezdték forgatni, amelyet a Ray Breslint újra eljátszó Sylvester Stallone Instagramjára felkerült videó is bizonyít.

A filmecskében azt láthatjuk, amint egy jelenet felvételét követően Sly kicsit bohóckodik A galaxis őrzőiből is ismerős Dave Bautistával (aki minden igyekezete ellenére nyilvánvalóan magasabb nála), majd futólag üdvözli azt a Jesse Metcalfe-t, aki vele és Bautistával együtt játszik a filmben. Ezt követően az eléggé leharcoltnak tűnő Stallone egy különös robotot is megmutat nekünk, amelyről ugyan nem árul el semmit, de állítása szerint a történet végén kap majd szerepet a hivatalosan Escape Plan 2: Hades címet viselő Szupercella 2-ben. Végezetül Sly még elsüt egy poént arról, hogy talán harmadik rész is lesz.

Az egyelőre ismeretlen cselekményű Szupercella 2 legnagyobb kérdése továbbra is az, hogy Stallone mellett visszatér-e majd benne az alapfilm másik húzóneve: Arnold Schwarzenegger.

A The Tracking Board februári értesülései szerint Scharzeneggerrel is tárgyalásokat folytatnak a készítők, és miután a két veterán színész állítólag szívesen dolgozna újra együtt, továbbra is jó esély mutatkozik arra, hogy az Arnold-féle Emil Rottmayer karakterét is viszont láthatjuk majd a második részben.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik