Kultúra

Haláli lesz Zac Efron és Dwayne Johnson a Baywatch-moziban

Új előzetest kapott az akcióvígjáték, amelyben a két színész farokméregetése és közös nyomozása ígérkezik a legszórakoztatóbbnak.

Már az utómunkálatokat tapossa a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Baywatch mozifilm, amelyben A Szikla oldalán olyan fiatal arcok fogják a vízimentőket játszani, mint Alexandra Daddario, Priyanka Chopra és a Pamela Anderson-féle C.J. Parker figuráját megöröklő Kelly Rohrbach.

A produkcióhoz utoljára a februári tévészpot érkezett kedvcsinálónak, mígnem most megjelent a második trailer, amely sok új pillanatot leplez le A Szikla és Zac Efron rivalizálásából, illetve a röhejes akcióikból.

Az 1989-2001 között futott tévésorozat alapján forgatott mozifilm sztorija nagyjából az lesz, hogy a Los Angeles-i partok nagymenője, Mitch Buchanan (Johnson) életében a még nála is lazább és pofátlanabb Matt Brody (Efron) érkezése fogja felkavarni az állóvizet, miután a srácot felveszi Buchanan főnöke, mondván új arc kell a “Baywatch-brand” élére. Az egymás iránt távolról sem lelkesedő izompacsirtáknak aztán egy különös gyilkossági ügyben kell majd elkezdeniük nyomozni, amely persze nem fog egyszerűen menni nekik, lévén egyikük sem azért lett vízimentő, mert éppenséggel egy kimondott észkombájn.

A Seth Gordon rendezésében készülő Baywatch május 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik