Kultúra

Parádés videó foglalja össze az Into the Badlands első évadát

Mindössze 2 perces, de olyan penge, hogy rögtön kedvet kapsz tőle a sorozat folytatáshoz.

Még tavaly tavasszal dőlt el, hogy folytatódik 2015 egyik legfrankóbb szériája, az Into the Badlands, amely most márciusban tér vissza a csatorna műsorára. A Smallville kreátoraiként elhíresült Alfred Gough és Miles Millar páros sorozatának első évada másfél évvel ezelőtt több ízben is izgalmas fordulatot vett és összességében igazolta, hogy nem egyszerűen egy látványos bunyókkal és kardozásokkal teletűzdelt akciósorozatról, hanem egy remek ötletekben bővelkedő, eredeti történetű produkcióról van szó.

Szerencsére már nem kell sokat várniuk a szériát megkedvelőknek a folytatásra, ugyanis az Into the Badlands második évada március 20-án, azaz most hétfőn startol majd az AMC-n. Ennek apropóján készült a lenti feliratos videó, amely 2 percben foglalja össze mindazt, amit a sztoriról tudni kell.

A jövő héten érkező folytatásban a korábban legyőzhetetlennek hitt Sunny (Daniel Wu) börtönbe kerül, ahonnan ki kell majd jutnia, hogy megtalálja a családját. Az új évad is mesterien fényképezett, káprázatos látványvilágot ígér – a történetben lesz politika, lázadások, valószínűtlen szövetségek és elárult barátságok. A készítők ígérete szerint a karakterek élete a szezon végére gyökerestől meg fog változni.

Az Into the Badlands második évada március 20-án este 22:00 órakor startol a magyar AMC műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik