Kultúra

Egy kiscsaj lesz az igazi főhős a Transformers 5-ben

Ez derül ki a soron következő óriásrobotos zúzda legújabb előzeteséből.

Már az utómunkálatokat tapossák a Transformers: The Last Knight (Transformers: Az utolsó lovag) című ötödik óriásrobotos CG-orgia munkálatai, ezért a franchise-ért felelő Paramount Pictures stúdió szabadon eresztette a világhálón a produkció második teljes előzetesét, illetve a film hivatalos poszterét, amely a történetben majd rejtélyes módon “meggonoszodó” Optimus fővezért ábrázolja.

Paramount Pictures

A korábbi teaserekkel és a super bowlos tv-szpottal ellentétben az új kedvcsináló nem a Peter Cullen hangján megszólaló Optimus ellenszenves és agresszív viselkedésére fekteti a hangsúlyt, hanem arra a fiatal Isabela Moner (Growing Up Fisher, 100 Things to Do Before High School) által megformált Izzy nevű kislányra, aki úgy fest, a főszereplővé lép majd elő az ötödik részben. Mellette további gyerekszereplőket és új álcákat is megismerhetünk, no meg persze előkerülnek a már jól ismert karakterek, így pl. a majd saját filmet kapó Űrdongó és a Cade Yeagerként visszatérő Mark Wahlberg is, akinek az előzetes végén egy kifejezetten mókás jelenete is akad az ugyancsak visszatérő dinobottal: a T-Rex-szerű Grimlockkal.

A Transformers 5 mellékszereplőit az új kedvcsinálóból kimaradó Sir Anthony Hopkins és Laura Haddock, valamint a korábbi szerepében szintén visszatérő Josh Duhamel (Lennox ezredes), John Turturro (Simmons ügynök) és Stanley Tucci (Joshua Joyce) és Sophia Myles (Darcy Tirrel) fogják játszani.

Az immár hagyományos módon Michael Bay rendezésében készülő Transformers: Az utolsó lovag egy nappal az amerikai bemutató előtt: június 22-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik