Kultúra

Ikertesós banzáj lesz a Gru 3

Itt van az animációs film új előzetese, amelyből kiderül, hogy az ex-szupergonosznak titkon van egy szupergonosz fivére.

2010-ben világszerte meghódította a mozikat a nagy hatalmú Universal Pictures és az animációs műfajban utazó Illumination Entertainment stúdiópáros szerelemgyereke: a Gru (Despicable Me) című animációs film, amely 69 millió dolláros költségvetését utóbb 251 milliós összbevétellel hálálta meg.

A folytatásra sem kellett sokat várni, 2013-ban már meg is érkezett a második rész, melyben az agglegény Gru szerelembe esik, így a kis család anyát is kap. Aztán a stúdiók okosan rájöttek, hogy tulajdonképpen az egész Gru-hype jelentős részben a címszereplő sárga kis csicskáin: a minyonokon alapul, ezért két évvel később róluk is legyártottak egy mozit, amely ha zseniális éppenséggel nem is lett, de azért hozta az elvárhatót, és természetesen az egekbe lőtte a franchise már addig sem gyenge bevételeit.

Mindennek egyenes ágú következménye lesz idén a Gru 3, amelyhez a decemberi első előzetes után most megérkezett a lökött, de a cselekményről még annál is tisztább képet adó második trailer. Ebből kiderül, hogy a továbbra is Steve Carell hangján megszólaló Grunak létezik egy hedonista (és szőke!) ikertesója: Dru, aki hősünkkel ellentétben nem hagyott fel a családi biznisszel, azaz a szupergonoszkodással, és miután megismerkednek, Dru ráveszi Grut, hogy közösen hajtsanak végre egy epikus bűncselekményt.

Az előző részekhez hasonlóan jópofának ígérkező Gru 3 június 29-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik