Kultúra

Csodanő az első világháborúban aprítja a katonákat

Az önálló filmje új előzetesében, amely egy kusza, de veszettül látványos szuperhősfilmet ígér.

A novemberi első teljes előzetes óta nagy volt a csend a Wonder Woman, azaz a Csodanő-film háza táján, mire most kijött hozzá egy új poszter és egy vadonatúj előzetes, amely akárcsak az előző, szépen pontról pontra elmeséli nekünk, hogy miről is fog szólni a Justice League alapítótagjának szólómozija.

Warner Bros. Pictures

A mozikban világszerte leszereplő Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában bemutatkozott themüszkirai amazon saját filmjében a Diána hercegnőt alakító Gal Gadot, valamint a hősnő leendő pasiját, a Steve Trevort játszó Chris Pine együtt keveredik majd különböző első világháborús parákba, de aztán Csodanő szépen elő fogja venni pajzsát, kardját és lasszóját, majd pedig azokkal megoldjak a gondokat. A férfit amúgy korábban még sosem látott harcos leány és a katona közben egymásba habarodik, illetve a többi amazon is megjelenik a modern világban, hogy szétcsapjanak a halandók között.

A két főszereplő mellett a Robin Wright, Danny HustonEwen Bremner és Connie Nielsen alkotta szereplőgárdával forgatott, Patty Jenkins rendezte Csodanő június 1-jén fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik