Kultúra

Charlize Theron bekeményít és Budapesten bünteti a rosszfiúkat

Az Atomic Blonde című akcióthrillerben, melyben a zúzós bunyók mellett leszbi szexjelenete is lesz a színésznőnek. Trailer.

A 2014-ben az év egyik szenzációjává vált John Wicket társrendező (de az idén bemutatott folytatás munkálataiból már kimaradó) David Leitch vezényletével készült az Oscar-díjas Charlize Theron legújabb filmje: a keménynek és szexinek ígérkező Atomic Blonde, amelyet részben Magyarországon forgattak.

Focus Features

Az első előzetes alapján még ködös cselekményű akcióthriller (a magyar főváros által helyettesített) Berlinben fog játszódni és az MI6 kíméletlen női ügynökének, Lorraine Broughtonnak az egyik küldetését fogja elmesélni, valamikor a Hidegháború idején. Azonban a történet másodlagosnak tűnik, hiszen a legközelebb a Deadpool 2-t dirigáló Leitch filmjében jól láthatóan egymást fogják érni a mesterien koreografált, észbontó akciójelenetek, amelyekben az egyébként is nagyszerű és dögös Theron meggyőzően halálosnak ígérkezik. Az meg, hogy a filmben még a csinos és szuperagilis Sofia Boutellával is leszbizni fog, plusz a lenti trailer alatt a Queen-féle Killer Queen szól, már csak hab a tortán.

A Theron és Boutella mellett a James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és James Faulkner mellékszereplésével forgatott Atomic Blonde július 28-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik