Kultúra

Piszkosul kemény lesz az Into the Badlands 2. évada

Erről árulkodik a poszt-apokaliptikus harcművészeti sorozat folytatásához érkezett új, szinkronizált trailer.

Még tavaly tavasszal dőlt el, hogy folytatódik 2015 egyik legfrankóbb szériája, az Into the Badlands, amely most márciusban tér vissza a csatorna műsorára. A Smallville kreátoraiként elhíresült Alfred Gough és Miles Millar páros sorozatának első évada másfél évvel ezelőtt több ízben is izgalmas fordulatot vett és összességében igazolta, hogy nem egyszerűen egy látványos bunyókkal és kardozásokkal teletűzdelt akciósorozatról, hanem egy remek ötletekben bővelkedő, eredeti történetű produkcióról van szó.

A szinkronos előzetest kapó folytatásban a korábban legyőzhetetlen harcos, Sunny (Daniel Wu) börtönbe kerül, de ki kell jutnia, hogy megtalálja a családját. Az új évad is mesterien fényképezett, káprázatos látványvilágot ígér – a történetben lesz politika, lázadások, valószínűtlen szövetségek és elárult barátságok. A készítők ígérete szerint a karakterek élete az új évad végére gyökerestől meg fog változni.

Az első szezonból visszatérő színészek mellett a folytatásban immár Nick Frost (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) és Stephen Lang (Avatar, Vaksötét) is tagja lesz a szereplőgárdának.

Az Into the Badlands második évada március 20-án, este 22:00 órakor indul a magyar AMC műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik