Kultúra

Vin Diesel igazi szemétláda lesz a Halálos iramban 8-ban

Persze nem direkt, hanem muszájból. Kb. erről szóló az autóröptetős akciófilm legújabb promója.

Ahogy közeleg a film és érkeznek hozzá az újabbnál újabb kedvcsinálók, úgy “tisztul a kép” a a Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) nonszensz alapszituját illetően, amely mostantól így festhető le:

Dominic Toretto (Vin Diesel) valamiféle kényszer hatására csúnyán meggonoszodik, ezért az egymást rühellő Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) a többiekkel együtt összefog ellene.

Ja és persze az egésznek hátterében a mindig dögös Charlize Theron fog állni. Ennyi, nagyjából erről, no meg a féktelen tempóról és a gépkocsik földön/jégen/levegőben történő pusztításáról fog szólni a nyolcadik(!) rész, amelyhez ezúttal a produkció hivatalos Twitterén jelent meg egy vadiúj teaser trailer.

A Diesel-Johnson-Statham triumvirátus mellett a franchise főszereplőit játszó Michelle RodriguezTyrese Gibson, Jordana Brewster és Chris “Ludacris” Bridges mellett Lucas Black, Elsa Pataky, Kurt Russell, illetve az Oscar-díjas Theron, valamint az ugyancsak Oscar-díjas Helen Mirren alkotja a film szereplőgárdáját.

Az F. Gary Gray rendezésében készülő verdás akcióorgia április 13-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik