Kultúra

A Walking Deadben hentel, de azért az Igazából szerelem folytatását nem hagyja ki

Igazából szerelem-rajongók millióinak vágya teljesül a március 24-i Red Nose Day alkalmából, ugyanis a BBC-n megtekinthető lesz a világ egyik legjobb és legnyálasabb karácsonyi szerelmesfilmjének folytatása. Senki ne számítson egész estés játékfilmre, mindössze egy tízperces „hol vannak most?”-típusú kisfilmmel készülnek az alkotók. Már fotókat is kaptunk.

Az eredeti film szereplőgárdájának nagy része – sajnos nem mindenki – egész biztosan részt vesz a projektben, Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy és Rowan Atkinson mellett fel fog tűnni a legnépszerűbb zombisorozat sztárja, Andrew Lincoln is. Mivel a The Walking Dead most futó sorozat, ráadásul Lincoln az egyik főszereplő, bizonytalan volt, hogy tudja-e vállalni a szereplést. Ám a színész nemrég megerősítette, hogy márciusban fog forgatni, és izgatottan várja, hogy újra találkozzon mindenkivel.

Ha valakinek esetleg fel kell frissíteni az emlékeit, Lincoln játszotta Markot, aki titokban szerelmes legjobb barátja, Peter (Chiwetel Ejiofor) feleségébe, Julietbe (Kiera Knightley). A film ikonikus jelentében kézzel írott táblákkal vallott szerelmet Knightley karakterének.

Sajnálatos módon Emma Thopson nem fog visszatérni a folytatáshoz, ő alakította a tavaly elhunyt Alan Rickman feleségét, és a színész halálára való tekintettel nem vállalta a szereplést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik