Kultúra

Enrique Iglesias napokra megbénította Havannát

Ugyanis ott forgatta a legújabb dala: a Súbeme La Radio klipjét, amely immár a világhálóra is felkerült.

Az örökifjú Enrique Iglesias rajongóinak nem kell tovább várniuk: a sztár az elmúlt napokban előbb csak ízelítőket tett közzé a legújabb videójából, mígnem aztán mostanra teljes egészében leleplezte a Kubában forgatott Súbeme La Radio című dal videoklipjét.

A forgatás három napjára gyakorlatilag megállt az élet a karibi ország fővárosában, a rajongók ellepték Havanna utcáit, hogy akár csak egy pillantást vethessenek kedvencükre. Ezekből a pillanatokból végül egy igazán energikus videó kerekedett ki, amely tele van színnel, élettel, mosolyokkal – és amelyben az énekes nem használt dublőrt, hanem még a legmagasabb épületekre is maga mászott fel.

A friss nótában egyébként Enrique mellett Descemer Bueno, Zion és Lennox közreműködik; velük együtt pedig a végeredmény egy vidám, pörgős latin pop sláger lett.

Miamiban nőttem fel, ahol rengeteg kubai barátom volt, és mindig is vonzott, hogy készítsünk egy klipet a szigeten. Úgy éreztem, ehhez most jött el a megfelelő pillanat, amiben csak megerősített a rendező, Alejandro Pérez is. Nem volt más célunk ezzel a videóval, mint hogy örömet közvetítsünk, és Alejandro nagyszerűen megragadta azt a varázslatot, amiben ez alatt a pár nap alatt részünk volt.

– mesélt a forgatásról és az azzal kapcsolatos élményeiről a 41 éves Iglesias.

A Súbeme La Radio az első új felvétel a hatalmas sikerré vált Duele El Corazon óta: a dal három Latin American Music Awards-elismerést nyert, több mint 2 millió letöltést és 1 milliárd feletti streamet számlál, az összes latin-amerikai ország slágerlistáján első lett, Spanyolországban pedig minden rádiós és letöltési rekordot megdöntött, ráadásul 2016 legnépszerűbb dalának is megválasztották.

Forrás: Sony Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik