Kultúra

Csavard fel a hangerőt, mert itt a Brains ütős Tankcsapda-feldolgozásának videója

Premier a 24.hu-n: nálunk láthatod először a vagány szöveges videót, amely A Drum ’N’ Bass rugója című számhoz készült.

A Rock & Roll rugója című Tankcsapda-klasszikust értelmezte újra a legnépszerűbb hazai elektronikus zenét játszó koncertzenekar, a Brains. Az egyéni hangszerelésű és a csapat stílusához hűen basszuszenei alapokra átszabott A Drum ’N’ Bass rugója a tavaly év végén kiadott Dolgozzátok fel! című Tankcsapda-albumon jelent meg.

A most debütáló szöveges videó Kálló Péter fotográfus koncepciója alapján Brains koncertekből kiragadott fotók felhasználásával készült, visszaidézve az elmúlt évek legjobb koncertpillanatait.

Kállóval egyébként már nem először dolgozik együtt a csapat: ő rendezte a nagy ívet befutó, Budapestet szokatlan látószögekből bemutató Balance szédületes klipjét, illetve a legutóbbi, szürreális képi világgal rendelkező Guiding Star videoklipjét is.

A zenekar hamarosan további újdonságokkal jelentkezik: már készül a következő klip és tavasszal jön az új Brains-album, amelyet egy nagyszabású szezonnyitó szabadtéri koncert keretein belül fognak bemutatni május 5-én a Budapest Parkban. A lemezbemutatóról bővebben a Facebookon olvashatsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik