Kultúra

Mindent tudsz Farkasról? Bizonyítsd be, és nézd meg a Logant premier előtt!

Wolverine, Farkas, Rozsomák – hívják bárhogyan, odavagy a Hugh Jackman alakította mutánsért? Töltsd ki kvízünket és nézd meg a filmet még a premier előtt! Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted a két páros jegy egyikét a Logan – Farkas premier előtti vetítésére, ami február 28-án lesz a Cinema City Aréna Simple IMAX termében.

Fotó: Intercom

A magyar mozikba március 2-án érkező legújabb mutáns moziban Hugh Jackman még egyszer, utoljára belebújik a sokat látott Logan bőrébe. Annyi már tudható a filmről, öregedő, de még mindig betonkemény harcosként látjuk benne viszont a jó öreg Farkast, olyan híresztelések is szárnyra kaptak, hogy a klasszikus Logan-mez is feltűnhet, és mivel a filmet Berlinben már bemutatták, így az első visszajelzésekből már azt is tudhatjuk, hogy a mozi bizony elég erősre sikerült: a kritikusok és a közönség is rajongással beszél a LOGAN – Farkasról, az év legjobb szuperhősmozijaként emlegetve azt.

Szóval ezt tényleg látni kell, ha nem hiszed, fusd végig a fotókat, vagy nézz bele bármelyik trailerbedögös, pasis, sötét hangulat árad a promókból. És ha már eléggé felhergelted magad, akkor íme a kvíz, amellyel bebiztosíthatod, hogy mindenkinél hamarabb láthasd a filmet. Gondold át jól a válaszaidat, és figyelj arra is, hogy helyesen add meg az elérhetőséged, ha nyersz, ezen fogunk értesíteni. Hajrá!

Ez a játék végetért! :(

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik